İyi bir mebla benim bildiğim kadarıyla 12-17 gibi düşünün, en yüksek puan aralığında ~5k oynuyordur diye düşünüyorum. Verilen oranlar var bu arada internette THY dil tazminatı derseniz geçen sene olanlara ulaşabilirsiniz.
Peki acaba işe girdikten sonra dil puanı alırsak , yine maaşımıza yansıyor değil mi ?

Memurlardaki gibiyse elbette, dil puanı yükseltilebilen bir şey olduğu için meblağ artışları da olabilir ya da puana göre düşüşler olabilir. Bahsettiğim linki sizin için bulmaya çalışacağım :)
Çok sağ olun 🙂 Kasımda YDS'ye gireceğim de.YÖKDİL sınavına başvuramamıştım.

- Mesaide olduğum için göndermemiştim, buyrun :) Tarih 2022 olduğu için miktarlar elbette çok düşük, bu süre zarfında bu gibi ödemelere de zam geliyor tabii ki.

• Like
Tepkiler: Üye silindi 3941

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.