Kurula giren çoğu kişinin hatta belki hepimizin (kurulda göze batan bir şey söylemediysek) olumlu mail alacağını düşünüyorum ☺️ bu sene thy çok fazla alım yapıyor diğer senelerden de fazla. O yüzden heyecanla bekliyorumm 💃🏻 içimden bir ses 20’sinden bir gün önce mail alacağız diyor, hafta başına geliyor o gün zaten 🤣

Kurula giren çoğu kişinin hatta belki hepimizin (kurulda göze batan bir şey söylemediysek) olumlu mail alacağını düşünüyorum ☺️ bu sene thy çok fazla alım yapıyor diğer senelerden de fazla. O yüzden heyecanla bekliyorumm 💃🏻 içimden bir ses 20’sinden bir gün önce mail alacağız diyor, hafta başına geliyor o gün zaten 🤣
O zaman arttırıyorum ve 16 Ağustos diyorum çünkü toplu mailler yoğunluk olarak perşembe cuma günü geliyor sanki ya da ben kendi kendime umut ediyorum 😂😂

Yeni başlık hayırlı uğurlu olsunnnn ! benim merak ettiğim şey acaba aranızda standartlara uyum ve regülasyona başvuranınız oldu mu? Forumda başka hiç kimseden duymadım da

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.