Kalbim sıkışıyor midem bulanıyor dayanamıyorum hocam dayanamıyorum🥲 Çok gerildim arkadaşlar ben olumsuz mail alırsam uzun dönem bir depresyon sürecine gireceğim gibi aşırı korkuyorum😥
Öyle demeyin lütfen, umarım buradaki herkes teklif alsın ama alamayanimiz mutlaka olacak. Her iki sonuca da hazırlayın kendinizi psikolojik olarak. Neyin hayırlı olduğunu neyin hayırlı olmadığını bilemeyiz, o yüzden hayırlısı neyse o olsun.

Geçen sene Haziranda kapanmış ilan. Bence bu hafta mailleri göndermeye çalışacaklar çok uzadı süreç
Geçen sene bu zamanlarda hala kurul mülakatları yapılıyordu aynı zamanda.Bizde kurul mülakatları temmuzda başladı geçen sene ağustosta başlamıştı.Bana da haftaya mailler gelecek gibi geliyor.Süreç haritasına bağlı kalmaya çalışacaklardır

Uzun bir süre sonra tekrar döndüm herkese merhaba arkadaşlar umarım keyifler yerindedir. Kurul mülakat sonucları yaklaştıkça srest de arttı. Önceki senelerde take off jr ile işe başlamış yakını olan veya maaşlar hakkında genel bilgisi olan var mı? Bir de operasyonda bazı birimlerde 6-12 aylık eğitim süresince maaş alıyor muyuz bu konularda bilgisi olan var mı?

Geçen sene bu zamanlarda hala kurul mülakatları yapılıyordu aynı zamanda.Bizde kurul mülakatları temmuzda başladı geçen sene ağustosta başlamıştı.Bana da haftaya mailler gelecek gibi geliyor.Süreç haritasına bağlı kalmaya çalışacaklardır
assemblecım sen de mi kargo bölümü ile görüşmüştün

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.