Yakın zamanda tc kimlik onaylı üyelikleri aktif edeceğim. Böylelikle doğrulama yapan isim ve soyisim ile kayıt olan kullanıcılar birbirlerine mesaj atabilecekler.

Ancak başka platformlara yönlendirme konusu maalesef olabilecek bir şey değil. Kurulan gruplarda ne gibi işlemlerin gerçekleştirileceğini kontrol edemeyeceğim için ileride dış bir platformda başına bir iş gelen kişinin ben burayı havapersonelden gördüm girdim demesi, bizi istemeden zararlı bir oluşumun reklamını yapmak gibi bir suçlama ile karşı karşıya bırakabilir.

Arkadaşlar online kurul mulakatina girenler extra birime girdi mi yoksa kurul mulakatinda birim de mi vardı?

Hocam her kombinasyondan var bildiğim kadarıyla, kurulunda birim olan ayriyeten tekrar birime giren var, kurulunda birim olmayan sonra birime giren var, sadece ik ile görüşen var vs.
Evet sanırım öyle. Ben online kurul mülakatı bazinda nasıl bir yol izlediklerini merak ettim sadece. Onlarınki en beklenmedik olaniydi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.