13 Mar 2025
51
20
5
Merhaba arkadaşlar,
2 defa bu şekilde geri dönüş maili aldım. Hatta mail şu şekilde

1) Lisans Transkript Belgesi (e-Devlet’ten alınmış olmalıdır.)
2) Lisans Mezuniyet Belgesi / Diploma
3) Adli Sicil Belgesi
(Kurum türüResmi”, belgenin neden verileceğiDiğer” seçilmelidir. Son 3 ay içinde alınmış olmalı.)
4) Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için, son 3 ay içinde alınmış olmalı.)
⚠️
Önemli Hatırlatmalar:
  • Bütün belgeler PDF formatında yüklenmelidir.
  • Lisans transkript belgesi: Transkript belgesindeki “Öğrenim Durumu” alanında “Mezuniyet” ibaresinin bulunması gerekmektedir.
  • Yurtiçi üniversitelerinden mezuniyeti bulunmayan, sadece yurtdışı üniversitelerinden mezun olan adayların lisans diplomalarının yeminli tercümelerini iletmeleri gerekmektedir.
  • Dil belgeniz varsa PDF formatında olmalıdır. Fotoğraf veya taranmış belge olmadan dijital halini yükleyiniz.

transkript hatası haricinde bunların hiç birinde sorun yok ama bu şekilde listelenmiş genel bir mail olduğu için mi diye düşünerekten size sormak istedim. size böyle bir mail geldi mi?

Merhaba, bana bir belgemin eksik olduğuna dair mail bugün (14 Nisan) geldi, 13 Nisan'a kadar yüklemem gerektiği yazıyor yani geçmiş tarih. Aynısını yaşayan var mı acaba?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.