THY Take-Off Cadet (Yetiştirilmek Üzere Iı. Pilot Aday Adayı) Belgeleriniz Eksik Maili

• Konbuyu başlatan tugbakurekci
  • Başlangıç tarihi
T

tugbakurekci

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar,
2 defa bu şekilde geri dönüş maili aldım. Hatta mail şu şekilde

1) Lisans Transkript Belgesi (e-Devlet’ten alınmış olmalıdır.)
2) Lisans Mezuniyet Belgesi / Diploma
3) Adli Sicil Belgesi
(Kurum türüResmi”, belgenin neden verileceğiDiğer” seçilmelidir. Son 3 ay içinde alınmış olmalı.)
4) Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için, son 3 ay içinde alınmış olmalı.)
⚠️
Önemli Hatırlatmalar:
  • Bütün belgeler PDF formatında yüklenmelidir.
  • Lisans transkript belgesi: Transkript belgesindeki “Öğrenim Durumu” alanında “Mezuniyet” ibaresinin bulunması gerekmektedir.
  • Yurtiçi üniversitelerinden mezuniyeti bulunmayan, sadece yurtdışı üniversitelerinden mezun olan adayların lisans diplomalarının yeminli tercümelerini iletmeleri gerekmektedir.
  • Dil belgeniz varsa PDF formatında olmalıdır. Fotoğraf veya taranmış belge olmadan dijital halini yükleyiniz.

transkript hatası haricinde bunların hiç birinde sorun yok ama bu şekilde listelenmiş genel bir mail olduğu için mi diye düşünerekten size sormak istedim. size böyle bir mail geldi mi?

Sinemh

Sinemh

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Banada belgelerim istedikleri gibi olduğu halde 2 kere geldi aynı mail

Ö

Özgür48

HavaPersonel.Com
13. ne kadar belgeler düzenlenmeli diye mi geldi?
Aynı durumu ben de yaşıyorum tüm belgelerim doğru 2. Kez belgeler eksik maili aldım bu konu için ulaşabileceğimiz bir mail adresi var mı acaba veya nasıl çözebiliriz

anesaa

anesaa

HavaPersonel.Com
Merhaba, bana bir belgemin eksik olduğuna dair mail bugün (14 Nisan) geldi, 13 Nisan'a kadar yüklemem gerektiği yazıyor yani geçmiş tarih. Aynısını yaşayan var mı acaba?

Konuyu okuyanlar;