Gereken dil belgeleri gelirse THY ingilizce sınavı olumsuz bile olsa devam edebiliyormuşuz

Ben de toplantı için davet aldım ancak katılamadım. Sonrasında iki döküman gönderdiler biri “Aday Bilgilendirme Sunumu” diğeri ise “Psikometrik Test Bilgilendirme Dökümanı”. Bu psikometrik test içinde birkaç tane modül var. Anlamadığım konu ise bunlar dlr sınavına yeni eklenen modüller mi? Bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen

Ben de toplantı için davet aldım ancak katılamadım. Sonrasında iki döküman gönderdiler biri “Aday Bilgilendirme Sunumu” diğeri ise “Psikometrik Test Bilgilendirme Dökümanı”. Bu psikometrik test içinde birkaç tane modül var. Anlamadığım konu ise bunlar dlr sınavına yeni eklenen modüller mi? Bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen
Eğer sınav sonucunuz mailden olumlu dönüş yaptılarsa zaten size gerekli belgeleri gönderiyorlar bu sonuçta bilgilendirme eğitimi

• Like
Tepkiler: gremlinabi
Merhabalar, dün İlgili ilan kriterlerini karşılamamanız veya istenilen belgeleri eksiksiz ve belirtilen zaman içerisinde tamamlamamanız nedeniyle süreciniz olumsuz sonuçlanmıştır. Şeklinde bir mail aldım ancak koşulları sağlamaktayım sadece askerlik durumumu tecilli işaretlemem gerekirken bedelli olarak işaretlemişim. Bu durumu aday sayfamda güncelledim ve tecil belgemi de daha öncesinde eklemiştim. Sürecimin devam etmesini istemekteyim bununla ilgili yapabileceğim bir şey var mı veya sistemde otomatikman kontrol edilip tarafıma dönüş sağlanır mı?

Merhabalar, dün İlgili ilan kriterlerini karşılamamanız veya istenilen belgeleri eksiksiz ve belirtilen zaman içerisinde tamamlamamanız nedeniyle süreciniz olumsuz sonuçlanmıştır. Şeklinde bir mail aldım ancak koşulları sağlamaktayım sadece askerlik durumumu tecilli işaretlemem gerekirken bedelli olarak işaretlemişim. Bu durumu aday sayfamda güncelledim ve tecil belgemi de daha öncesinde eklemiştim. Sürecimin devam etmesini istemekteyim bununla ilgili yapabileceğim bir şey var mı veya sistemde otomatikman kontrol edilip tarafıma dönüş sağlanır mı?
Kokpit istihdam birimine mail yolla izah et yanlışlık durumunu tekrar değerlendirirler belki

• Like
Tepkiler: 4thecrow
Ben 17 Haziran'da başvuru yapmıştım ama hala online ingilizce sınavına davet almadım ne yapabilirim arkadaşlar bu durumda olan varmı hala cevap verirse sevinirim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.