THY Take Off Cadet( 2. Pilot Aday Adaylığı)

• Konbuyu başlatan normstar
  • Başlangıç tarihi
N

normstar

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 hafta önce Türk Hava Yollarının 2. pilot aday adaylığı ilanına başvuru yapmıştım ve yaklaşık 1.5 saat önce Türk Hava Yollarından mail aldım. Take Off Talks-Cadet süreç bilgilendirme görüşmesine davetli olduğum yazıyor mailde. Bu sürecimin olumlu devam ettiğini mi gösteriyor? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.

A

Airbird

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 hafta önce Türk Hava Yollarının 2. pilot aday adaylığı ilanına başvuru yapmıştım ve yaklaşık 1.5 saat önce Türk Hava Yollarından mail aldım. Take Off Talks-Cadet süreç bilgilendirme görüşmesine davetli olduğum yazıyor mailde. Bu sürecimin olumlu devam ettiğini mi gösteriyor? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Sınavına girdiniz ve sonuç aldıysanız çağırmasının mantığı yok aslında

N

normstar

HavaPersonel.Com
Sınavına girdiniz ve sonuç aldıysanız çağırmasının mantığı yok aslında
Nasıl yani anlamadım. İngilizce sınavına girmiştim. Bugünde böyle bir mail geldi de süreç olumlu mu onu anlayamadım.

A

Airbird

HavaPersonel.Com
Nasıl yani anlamadım. İngilizce sınavına girmiştim. Bugünde böyle bir mail geldi de süreç olumlu mu onu anlayamadım.
Bende girdim ama olumsuz dönmüşlerdi şimdi ise bu çıktı @admin bize bu konuda bilgi verir misin

N

normstar

HavaPersonel.Com
N

normstar

HavaPersonel.Com
@admin bilgin varsa bizi aydınlatabilir misin Admin?

A

Airbird

HavaPersonel.Com
Ben biraz

anladım peki bu bilgilendirme hakkında bir şey öğrenebildiniz mi ? Büyük ihtimal sürece devam ediyorsunuz.
Ben olumlu mail almış olsaydım bir sonraki aşama için doküman gönderilirdi bunun sadece bilgilendirme olduğunu düşünüyorum

N

normstar

HavaPersonel.Com
N

normstar

HavaPersonel.Com
ingilizceden olumlu ya da olumsuz alıp davet maili alan tanıdıklarım var

A

Airbird

HavaPersonel.Com
A

Airbird

HavaPersonel.Com
Gereken dil belgeleri gelirse THY ingilizce sınavı olumsuz bile olsa devam edebiliyormuşuz

G

gremlinabi

HavaPersonel.Com
Ben de toplantı için davet aldım ancak katılamadım. Sonrasında iki döküman gönderdiler biri “Aday Bilgilendirme Sunumu” diğeri ise “Psikometrik Test Bilgilendirme Dökümanı”. Bu psikometrik test içinde birkaç tane modül var. Anlamadığım konu ise bunlar dlr sınavına yeni eklenen modüller mi? Bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen

A

Airbird

HavaPersonel.Com
Ben de toplantı için davet aldım ancak katılamadım. Sonrasında iki döküman gönderdiler biri “Aday Bilgilendirme Sunumu” diğeri ise “Psikometrik Test Bilgilendirme Dökümanı”. Bu psikometrik test içinde birkaç tane modül var. Anlamadığım konu ise bunlar dlr sınavına yeni eklenen modüller mi? Bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen
Eğer sınav sonucunuz mailden olumlu dönüş yaptılarsa zaten size gerekli belgeleri gönderiyorlar bu sonuçta bilgilendirme eğitimi

4

4thecrow

HavaPersonel.Com
Merhabalar, dün İlgili ilan kriterlerini karşılamamanız veya istenilen belgeleri eksiksiz ve belirtilen zaman içerisinde tamamlamamanız nedeniyle süreciniz olumsuz sonuçlanmıştır. Şeklinde bir mail aldım ancak koşulları sağlamaktayım sadece askerlik durumumu tecilli işaretlemem gerekirken bedelli olarak işaretlemişim. Bu durumu aday sayfamda güncelledim ve tecil belgemi de daha öncesinde eklemiştim. Sürecimin devam etmesini istemekteyim bununla ilgili yapabileceğim bir şey var mı veya sistemde otomatikman kontrol edilip tarafıma dönüş sağlanır mı?

A

Airbird

HavaPersonel.Com
Merhabalar, dün İlgili ilan kriterlerini karşılamamanız veya istenilen belgeleri eksiksiz ve belirtilen zaman içerisinde tamamlamamanız nedeniyle süreciniz olumsuz sonuçlanmıştır. Şeklinde bir mail aldım ancak koşulları sağlamaktayım sadece askerlik durumumu tecilli işaretlemem gerekirken bedelli olarak işaretlemişim. Bu durumu aday sayfamda güncelledim ve tecil belgemi de daha öncesinde eklemiştim. Sürecimin devam etmesini istemekteyim bununla ilgili yapabileceğim bir şey var mı veya sistemde otomatikman kontrol edilip tarafıma dönüş sağlanır mı?
Kokpit istihdam birimine mail yolla izah et yanlışlık durumunu tekrar değerlendirirler belki

4

4thecrow

HavaPersonel.Com
Kokpit istihdam birimine mail yolla izah et yanlışlık durumunu tekrar değerlendirirler belki
Çevik konuşma robotundan Ticket attım ve 2 defa istihdam birimine mail gönderdim. Konuyla alakalı tahmini geri dönüş süreleri ne kadar sürüyor acaba biliyor musunuz?

A

Airbird

HavaPersonel.Com
Çevik konuşma robotundan Ticket attım ve 2 defa istihdam birimine mail gönderdim. Konuyla alakalı tahmini geri dönüş süreleri ne kadar sürüyor acaba biliyor musunuz?
En azından 1-2 iş günü sürebilir.

Z

zibarovski

HavaPersonel.Com
Ben 17 Haziran'da başvuru yapmıştım ama hala online ingilizce sınavına davet almadım ne yapabilirim arkadaşlar bu durumda olan varmı hala cevap verirse sevinirim

Konuyu okuyanlar;