Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

onlyyb

Üye
20 Kas 2025
5
0
0
Meslek
Kabin
Herkese Merhaba,

Başlıkta bahsetmiş olduğum ilana 30.07.2025 tarihinde başvuru yaptım. En son konu ile ilgili 6 Kasım 2025 Perşembe günü saat 23:00’a kadar evraklarımı yüklemem gereken maili aldım. Gerekli evrakları da yükledim ancak olumlu ya da olumsuz herhangi bir geri dönüş olmadı. Bir de daha sonrasında "Take-Off Talks'ta Sağlık Süreçlerini Yakından Tanıyoruz!" bu mail geldi. Süreci olumlu ilerleyen arkadaşlarımızın mülakata çağrıldığını gördüm. Bu durumda olumlu/olumsuz ne düşünmem gerekiyor. Süreç ile ilgili bilgisi olan var mı?

Teşekkürler.

Merhabalar, bence nötr olmanız gerek çünkü başvuru çok ve herkesin belgelerine detaylıca baklılıyor bu da zaman gerektiren bir şey doğal olarak. Toplantıya da neredeyse 1000 kişi katıldı bu da söylediğim şeyi destekliyor. Belgelere baklıdıkça da çağırıyorlar. Tabi bu kendi fikrim.

Seninle aynı durumdayım .. Herşey olumlu geçti , evraklar zamanında eksiksiz gönderildi , bende davet maili alamadım , take off talks mailimde geldi , 2 hafta oldu sonuç yok ,, herşeyim tamam ama SGK sıkıntım var …

Askerlik yapıldı ,✅
Transkript eksiksiz yüklendi ✅
Adli sicil tertemiz olarak yüklendi ✅
Ama sgk dökümüm , Türkiye’ye ait değil .. KKTC ye ait ve 5 yıldan fazla ve resmi sosyal güvenlik ve çalışma Bakanlığına ait islak imzalı ve mühürlü bir şekilde yüklendi , barkod kodu var ama e devlet sisteminde kayıtlı değil sonuçta 7 dil biliyorum , yüksek lisans bile tamamladım beklemedeyim .. hayırlısı :/

• Like
Tepkiler: alizhi
Seninle aynı durumdayım .. Herşey olumlu geçti , evraklar zamanında eksiksiz gönderildi , bende davet maili alamadım , take off talks mailimde geldi , 2 hafta oldu sonuç yok ,, herşeyim tamam ama SGK sıkıntım var …

Askerlik yapıldı ,✅
Transkript eksiksiz yüklendi ✅
Adli sicil tertemiz olarak yüklendi ✅
Ama sgk dökümüm , Türkiye’ye ait değil .. KKTC ye ait ve 5 yıldan fazla ve resmi sosyal güvenlik ve çalışma Bakanlığına ait islak imzalı ve mühürlü bir şekilde yüklendi , barkod kodu var ama e devlet sisteminde kayıtlı değil sonuçta 7 dil biliyorum , yüksek lisans bile tamamladım beklemedeyim .. hayırlısı :/
Sizi mülakata çağırmazlarsa onların kaybı olur :LOL:

İşte ,:) Qatar Airways i kazandım ama gidemedim .. 2022 de Ajete başvurdum kazandım ama askerlikten dolayı olumsuz aldım .. yılmadım yine denedim . Bakalım hayırlısı .. 17 ülke gezdim . 4 ülkede çalıştım xx şu an kktc de yaşıyorum ve 7 yıldır burdayım

• Like
Tepkiler: alizhi
İşte ,:) Qatar Airways i kazandım ama gidemedim .. 2022 de Ajete başvurdum kazandım ama askerlikten dolayı olumsuz aldım .. yılmadım yine denedim . Bakalım hayırlısı .. 17 ülke gezdim . 4 ülkede çalıştım xx şu an kktc de yaşıyorum ve 7 yıldır burdayım
Merhabalar, ben de Ajet'in açtığı yeni ilana başvurdum fakat bedelli parasını yeni yatırdığım yapılmamış askerliğim var. Askerliğe gitme tercihlerini 2026'nın Kasım ve Aralık onlar da olmazsa daha erken aylar olarak seçmiştim. Bu konudan dolayı işe alınmamda problem çıkar mı?

• Like
Tepkiler: Jonethen21
En az 12 ay tecil lazım .. benim sadece 3 ayım kalmıştı tecil bitmesine , onu geçtim celp dönemim belli olacaktı , bunu bile bile bir umut denemek istedim ama hata yapmıştım

• Like
Tepkiler: gokberkht

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.