Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Hizmet sektörü deneyiminiz 2 seneyi karşılıyor muydu arkadaşlar ?

Herkese Merhaba,

Başlıkta bahsetmiş olduğum ilana 30.07.2025 tarihinde başvuru yaptım. En son konu ile ilgili 6 Kasım 2025 Perşembe günü saat 23:00’a kadar evraklarımı yüklemem gereken maili aldım. Gerekli evrakları da yükledim ancak olumlu ya da olumsuz herhangi bir geri dönüş olmadı. Bir de daha sonrasında "Take-Off Talks'ta Sağlık Süreçlerini Yakından Tanıyoruz!" bu mail geldi. Süreci olumlu ilerleyen arkadaşlarımızın mülakata çağrıldığını gördüm. Bu durumda olumlu/olumsuz ne düşünmem gerekiyor. Süreç ile ilgili bilgisi olan var mı?

Teşekkürler.
Sağlık süreçlerini yakından tanıyoruz maili bana da geldi ama çalıştığım için toplantıya katılamadım. Bilmem gereken önemli bir konu var mı kaçırdığım bu toplantıda ve katılmadığım için elenmiş olmuyorum değil mi 😁 çünkü bana da hala mülakat maili gelmedi

Sağlık süreçlerini yakından tanıyoruz maili bana da geldi ama çalıştığım için toplantıya katılamadım. Bilmem gereken önemli bir konu var mı kaçırdığım bu toplantıda ve katılmadığım için elenmiş olmuyorum değil mi 😁 çünkü bana da hala mülakat maili gelmedi
Ağırlıklı olarak odaklandıkları konu e-nabızda varsa gizlediğiniz tanı vs onları mutlaka gizliden çıkartın dediler. Karşılaştıkları durumları falan anlattılar.

Ağırlıklı olarak odaklandıkları konu e-nabızda varsa gizlediğiniz tanı vs onları mutlaka gizliden çıkartın dediler. Karşılaştıkları durumları falan anlattılar.
Biraz daha detaylı konuşabilir miyiz bunu, forumda yeni sayılırım özelden konuşulabiliyor mu?

Bende video mülakat sınıvınız olumlu mailinden sonra hala mail alamadım 6 kasıma kadar belge yükleyin dediler yükledim bekliyorum hala benim gibi haber bekleyen varmı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.