Yarın temmuz ayı bitiyor Bi geri dönüş yok halen en azından gecikme maili atsalar sürecin ne aşamada olduğunu görmüş olurduk.
Ulaşabileceğimiz herhangi bir iletişim numarası var mıdır? Bildiğiniz

• Like
Tepkiler: nisanur145
Ben mail attım akşam en azından yaklaşık bir süre verebilirler mi diye bakalım dönerler belki

• Like
Tepkiler: yigit0715
Take off jr ile umarım birlikte açıklanmaz çünkü onların bırak değerlendirmeyi mülakatları daha bitmedi. Bu senaryo olursa çok çok bekleriz
Bence zaten bekleyecegiz gibi duruyor kendi forumlarında ağustos 15 20 si gibi açıklanır herhalde diyorlar o zmna sarkarsa sıkıntı cidden.

Bence zaten bekleyecegiz gibi duruyor kendi forumlarında ağustos 15 20 si gibi açıklanır herhalde diyorlar o zmna sarkarsa sıkıntı cidden.
Bu saatten sonra sarkmasına da sorun etmem yeterki şu muallaklıktan çıkalım , sonuç olumsuz da olsa önüme bakmak istiyorum artık. Take off jr nin milakatları 101 den sonra başladı bu arada hala devam ediyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.