Arkadaşlar merhaba, teklifte maaş aralığı nedir acaba bilgi verebilir misiniz ? Istanbul dışında yaşıyorum kira vs rahat halledilebilir mi ?
ben henüz dönüş almadım ancak hatırladığım kadarıyla forumda 35-40 civarı yazmıştı birisi. tabi daha sonra yüzde 28 temmuz zammı gerçekleşti 45-50 arasına denk geliyodur diye tahmin ediyorum.

• Like
Tepkiler: Üye silindi 8707
Merhabalar arkadaşlar, belge yüklemelerini gerçekleştirdikten sonra bir bilgilendirme vs maili geliyor mu. Ayrıca ilk gün hakkında bilgilendirme alan oldu mu ?

Arkadaşlar merhaba bu başlığı hortlatmış olacağım ama diğer kısımda biraz kafamız karıştı. Üniversite özel programında sadece insan kaynaklarıyla görüşüp işe giren var mı? Bir de sadece insan kaynaklarıyla görüşüp sonrasında birim mülakatına çağıranlar ne yaşadılar o süreçte, ne için öyle bir görüşme yapıldı?

arkadaşlar selam operasyon fonksiyonunda işe başlayan arkadaşların vardiya sistemi hangi saatler? ve vardiya maaş olarak fark etti mi?

• Like
Tepkiler: Mywhiteside
Arkadaşlar sizin sonuçlar açıklandı biliyorum ama bir sorum olacak.Sizlerde kurul haricinde birim mülakatına giren oldu mu acaba ? Cevaplarsanız çok memnun olurum.

arkadaşlar üni özelden hala olumlu olumsuz sonuç almayan var mı? ben hala almadım, 1-2 defa mail attım süreç devam etmektedir diyolar. Eğer sonuç bekleyen varsa, söylerse sevinirim. tek kaldığımı düşünücem yoksa :d

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.