Arkadaşlar tekrardan merhaba, tekrar tekrar sormuş olacağım ama herhangi bir haber alan var mı üniversite özel ilan için? Çünkü bir kısım olumlu bir kısım olumsuz yanıt aldı. Bazılarımız hala hiçbir yanıt almadı. Süreç hakkında vs herhangi bir güncelleme varsa paylaşırsanız sevinirim.

arkadaşlar teklifi kabul ettikten sonra herhangi bir mail falan gelmedi. acaba seçtiğimiz iş başlangıç tarihinden birkaç gün önce mi geliyor evrak vs. ile ilgili olan mail. bilgisi olan var mı?

arkadaşlar teklifi kabul ettikten sonra herhangi bir mail falan gelmedi. acaba seçtiğimiz iş başlangıç tarihinden birkaç gün önce mi geliyor evrak vs. ile ilgili olan mail. bilgisi olan var mı?
Benim başlangıç tarihimin 15 gün öncesinden geldi belge maili, başlangıcınıza göre bilgilendiriyorlar yani 😊

• Like
Tepkiler: deneyim00
Arkadaşlar tekrardan merhaba, tekrar tekrar sormuş olacağım ama herhangi bir haber alan var mı üniversite özel ilan için? Çünkü bir kısım olumlu bir kısım olumsuz yanıt aldı. Bazılarımız hala hiçbir yanıt almadı. Süreç hakkında vs herhangi bir güncelleme varsa paylaşırsanız sevinirim.
Bana olumlu dönüş yaptılar

Arkadaşlar hala dönüş almayan birimler hangi birimler acaba? Operasyon, marka ve bir kaç tane teknikten olumlu olumsuz dönüş gördüm. finans, gelir ve satış veya çalışan fonksiyonu gibi departmanlardan geri dönüş alan var mı?

Arkadaşlar hala dönüş almayan birimler hangi birimler acaba? Operasyon, marka ve bir kaç tane teknikten olumlu olumsuz dönüş gördüm. finans, gelir ve satış veya çalışan fonksiyonu gibi departmanlardan geri dönüş alan var mı?
Merhaba çalışan fonksiyonundan dönüş alan bir arkadaşım var

Arkadaşlar merhaba, teklifte maaş aralığı nedir acaba bilgi verebilir misiniz ? Istanbul dışında yaşıyorum kira vs rahat halledilebilir mi ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.