Bende 8'inde saat 13.30da girdim. En geç çarşamba gününe kadar dönüş sağlanır demişlerdi bana. Hala bi sonuç ulaşmadı elime siz gibi bekliyorum

Bana dediklerine göre yarın son gün. Umarım dönüş yaparlar. Eğer yapmazlarsa başarısız mı oluyor yoksa olumsuz olsa bile dönüş yapıyorlar mı acaba

Evet sanırım mail ile dönüş sağlayacaklar.
Nasıl geçmişti mulakatiniz?Herhangi bir soru osareti
Bana dediklerine göre yarın son gün. Umarım dönüş yaparlar. Eğer yapmazlarsa başarısız mı oluyor yoksa olumsuz olsa bile dönüş yapıyorlar mı acaba
Olumsuz olsa bile dönüş yapıyorlar diye biliyorum.Belki bi aksaklık çıkmıştır,bekleyelim.

Nasıl geçmişti mulakatiniz?Herhangi bir soru osareti

Olumsuz olsa bile dönüş yapıyorlar diye biliyorum.Belki bi aksaklık çıkmıştır,bekleyelim.
Genel olarak fena değildi. İngilizce 1 2 soru soruldu. Kolaydı onlarda zaten. Role playlerde zorladılar biraz. Sanırım sinirlenip sinirlenmediğimize bakıyolardı.

Genel olarak fena değildi. İngilizce 1 2 soru soruldu. Kolaydı onlarda zaten. Role playlerde zorladılar biraz. Sanırım sinirlenip sinirlenmediğimize bakıyolardı.
Bende aynı şekilde düşünüyorum,zaten iyi kötü heyecan vardı buna gire değerlendirirler diye düşünüyorum.

Sizden her cevap geldiğinde mail geliyor. Mülakat sonucu sanıp heyecan yapıyorum. Açıklamalar bari biran önce 😁

Sizden her cevap geldiğinde mail geliyor. Mülakat sonucu sanıp heyecan yapıyorum. Açıklamalar bari biran önce 😁
Hayırlısı bakalım ne olur😄Umarim iyi olur hersey.Cok sik bir beyfendi vardı benden önce o çıktı sonra çok şık bir bayan girdi tam hostes gibiydi yani onlara keşke sorsaydım haberlesirdik

Hayırlısı bakalım ne olur😄Umarim iyi olur hersey.Cok sik bir beyfendi vardı benden önce o çıktı sonra çok şık bir bayan girdi tam hostes gibiydi yani onlara keşke sorsaydım haberlesirdik
Hala geri dönüş olmadı bana

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.