Sunexpress Mulakat Sonucu Alan Var Mi?

semihis

HavaPersonel.Com
Sunexpress Ekim ayı kabin memuruguna başvurup mülakata giripte olumlu olumsuz mesaj alan var mi?Varsa cevabınız mulakattan ne kadar sonra geldi?

AyH

HavaPersonel.Com
Siz kurul mülakatına mı girdiniz?

AyH

HavaPersonel.Com
Evet herhangi bir cevap gelmedi acaba dönüş alan arkadaşlar var mı olumlu veya olumsuz onun için sormuştum.
Ben o aşamada değilim henüz kusura bakmayın ilk online aşama sandım bir an:) Peki kurul mülakatı nasıl ilerledi ne sordular nasıl geçti eğer gelebilirsek o aşamaya korkmalı mıyız:)

semihis

HavaPersonel.Com
Ben o aşamada değilim henüz kusura bakmayın ilk online aşama sandım bir an:) Peki kurul mülakatı nasıl ilerledi ne sordular nasıl geçti eğer gelebilirsek o aşamaya korkmalı mıyız:)
Korkmaniza gerek yok,güzel insanlardı.Kendinizi tanıtın,günlük rutininiz nedir vs. gibi çok normal sorular sordular :)

AyH

HavaPersonel.Com
Korkmaniza gerek yok,güzel insanlardı.Kendinizi tanıtın,günlük rutininiz nedir vs. gibi çok normal sorular sordular :)
Ya öyle mi çok sevindim. Umarım dönüş alırsınız en kısa zamanda ne kadardır bekliyorsunuz

SeaSky

HavaPersonel.Com
8 inde girdim.bugun pazartesi işte bekliyorum.Siz de sıkıntı etmeyin,heyecanlanmaniz normal,güzel insanlar
Semih bey mülakatınız kaç dakika sürdü türkçe ingilizce ve role play konularında nasıl bir deneyim edindiniz önerileriniz var mı?

inspectus

HavaPersonel.Com
Bende 8'inde saat 13.30da girdim. En geç çarşamba gününe kadar dönüş sağlanır demişlerdi bana. Hala bi sonuç ulaşmadı elime siz gibi bekliyorum

semihis

HavaPersonel.Com
Bende 8'inde saat 13.30da girdim. En geç çarşamba gününe kadar dönüş sağlanır demişlerdi bana. Hala bi sonuç ulaşmadı elime siz gibi bekliyorum
Bende alamadım bekliyorum.Haberleselim buradan.Mail gelecek sanırım değil mi direkt?

inspectus

HavaPersonel.Com
Bana dediklerine göre yarın son gün. Umarım dönüş yaparlar. Eğer yapmazlarsa başarısız mı oluyor yoksa olumsuz olsa bile dönüş yapıyorlar mı acaba

semihis

HavaPersonel.Com

inspectus

HavaPersonel.Com
Nasıl geçmişti mulakatiniz?Herhangi bir soru osareti

Olumsuz olsa bile dönüş yapıyorlar diye biliyorum.Belki bi aksaklık çıkmıştır,bekleyelim.
Genel olarak fena değildi. İngilizce 1 2 soru soruldu. Kolaydı onlarda zaten. Role playlerde zorladılar biraz. Sanırım sinirlenip sinirlenmediğimize bakıyolardı.

semihis

HavaPersonel.Com
Genel olarak fena değildi. İngilizce 1 2 soru soruldu. Kolaydı onlarda zaten. Role playlerde zorladılar biraz. Sanırım sinirlenip sinirlenmediğimize bakıyolardı.
Bende aynı şekilde düşünüyorum,zaten iyi kötü heyecan vardı buna gire değerlendirirler diye düşünüyorum.

inspectus

HavaPersonel.Com
Sizden her cevap geldiğinde mail geliyor. Mülakat sonucu sanıp heyecan yapıyorum. Açıklamalar bari biran önce 😁

semihis

HavaPersonel.Com
Sizden her cevap geldiğinde mail geliyor. Mülakat sonucu sanıp heyecan yapıyorum. Açıklamalar bari biran önce 😁
Hayırlısı bakalım ne olur😄Umarim iyi olur hersey.Cok sik bir beyfendi vardı benden önce o çıktı sonra çok şık bir bayan girdi tam hostes gibiydi yani onlara keşke sorsaydım haberlesirdik

Konuyu okuyanlar;