Evet herhangi bir cevap gelmedi acaba dönüş alan arkadaşlar var mı olumlu veya olumsuz onun için sormuştum.Siz kurul mülakatına mı girdiniz?
Ben o aşamada değilim henüz kusura bakmayın ilk online aşama sandım bir anEvet herhangi bir cevap gelmedi acaba dönüş alan arkadaşlar var mı olumlu veya olumsuz onun için sormuştum.
Korkmaniza gerek yok,güzel insanlardı.Kendinizi tanıtın,günlük rutininiz nedir vs. gibi çok normal sorular sordularBen o aşamada değilim henüz kusura bakmayın ilk online aşama sandım bir anPeki kurul mülakatı nasıl ilerledi ne sordular nasıl geçti eğer gelebilirsek o aşamaya korkmalı mıyız
![]()
Ya öyle mi çok sevindim. Umarım dönüş alırsınız en kısa zamanda ne kadardır bekliyorsunuzKorkmaniza gerek yok,güzel insanlardı.Kendinizi tanıtın,günlük rutininiz nedir vs. gibi çok normal sorular sordular![]()
8 inde girdim.bugun pazartesi işte bekliyorum.Siz de sıkıntı etmeyin,heyecanlanmaniz normal,güzel insanlarYa öyle mi çok sevindim. Umarım dönüş alırsınız en kısa zamanda ne kadardır bekliyorsunuz
Daha çok geçmiş değil yakında alırsınız diye tahmin ediyorum hayırlısı olsun8 inde girdim.bugun pazartesi işte bekliyorum.Siz de sıkıntı etmeyin,heyecanlanmaniz normal,güzel insanlar
BakalımDaha çok geçmiş değil yakında alırsınız diye tahmin ediyorum hayırlısı olsun![]()
Semih bey mülakatınız kaç dakika sürdü türkçe ingilizce ve role play konularında nasıl bir deneyim edindiniz önerileriniz var mı?8 inde girdim.bugun pazartesi işte bekliyorum.Siz de sıkıntı etmeyin,heyecanlanmaniz normal,güzel insanlar
Bende alamadım bekliyorum.Haberleselim buradan.Mail gelecek sanırım değil mi direkt?Bende 8'inde saat 13.30da girdim. En geç çarşamba gününe kadar dönüş sağlanır demişlerdi bana. Hala bi sonuç ulaşmadı elime siz gibi bekliyorum
Evet sanırım mail ile dönüş sağlayacaklar.Bende alamadım bekliyorum.Haberleselim buradan.Mail gelecek sanırım değil mi direkt?
Nasıl geçmişti mulakatiniz?Herhangi bir soru osaretiEvet sanırım mail ile dönüş sağlayacaklar.
Olumsuz olsa bile dönüş yapıyorlar diye biliyorum.Belki bi aksaklık çıkmıştır,bekleyelim.Bana dediklerine göre yarın son gün. Umarım dönüş yaparlar. Eğer yapmazlarsa başarısız mı oluyor yoksa olumsuz olsa bile dönüş yapıyorlar mı acaba
Genel olarak fena değildi. İngilizce 1 2 soru soruldu. Kolaydı onlarda zaten. Role playlerde zorladılar biraz. Sanırım sinirlenip sinirlenmediğimize bakıyolardı.Nasıl geçmişti mulakatiniz?Herhangi bir soru osareti
Olumsuz olsa bile dönüş yapıyorlar diye biliyorum.Belki bi aksaklık çıkmıştır,bekleyelim.
Bende aynı şekilde düşünüyorum,zaten iyi kötü heyecan vardı buna gire değerlendirirler diye düşünüyorum.Genel olarak fena değildi. İngilizce 1 2 soru soruldu. Kolaydı onlarda zaten. Role playlerde zorladılar biraz. Sanırım sinirlenip sinirlenmediğimize bakıyolardı.
Hayırlısı bakalım ne olurSizden her cevap geldiğinde mail geliyor. Mülakat sonucu sanıp heyecan yapıyorum. Açıklamalar bari biran önce![]()
Hala geri dönüş olmadı banaHayırlısı bakalım ne olurUmarim iyi olur hersey.Cok sik bir beyfendi vardı benden önce o çıktı sonra çok şık bir bayan girdi tam hostes gibiydi yani onlara keşke sorsaydım haberlesirdik