Pozisyon veya İlan Adı
StarTech
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Yani zaten part time bir program ağır bir maddi yük oluşturacağını düşünmüyorum. Bu kadar fazla takılmaları garip
Daha önce de yazdım diye hatırlıyorum, tam zamanlıya geçiş olayının biraz daha yüksek oranla ve kolay yapıldığı bir şirket bundan dolayı 2-3 senedir yeni mezun da alınmıyor. Dolayısıyla part-time olarak değerlendirmek yanlış olur. İşe alımlar durunca da en alttan yukarıya herkesi kapsıyor.

Daha önce de yazdım diye hatırlıyorum, tam zamanlıya geçiş olayının biraz daha yüksek oranla ve kolay yapıldığı bir şirket bundan dolayı 2-3 senedir yeni mezun da alınmıyor. Dolayısıyla part-time olarak değerlendirmek yanlış olur. İşe alımlar durunca da en alttan yukarıya herkesi kapsıyor.
Dediğin gibi. Thy kendi çalışanını kendi yetiştirmek istiyor, öğrenci programının amacı bu. Yakıt fiyatlarının artması gibi bir durumda da tüm mülakatlarını tamamlamış adayları bekletip, durumlar normale dönerse sıkışmak isteyeceklerini sanmıyorum. Çünkü kendi sürecimizden biliyoruz normal süreyle dahi ilerlese 4-5 aydan erken sonuçlanan bir program değil( yeni aday almak isteseler) Yazın yaklaşmasıyla da firmanın çalışan ihtiyaçları da artacak. Maliyeti düşük part time programındaki öğrencilerden bu ihtiyacı karşılamak mantıklı olmalı. En azından benim düşüncem o şekilde bakalım durum ne gösterecek.

Dediğin gibi. Thy kendi çalışanını kendi yetiştirmek istiyor, öğrenci programının amacı bu. Yakıt fiyatlarının artması gibi bir durumda da tüm mülakatlarını tamamlamış adayları bekletip, durumlar normale dönerse sıkışmak isteyeceklerini sanmıyorum. Çünkü kendi sürecimizden biliyoruz normal süreyle dahi ilerlese 4-5 aydan erken sonuçlanan bir program değil( yeni aday almak isteseler) Yazın yaklaşmasıyla da firmanın çalışan ihtiyaçları da artacak. Maliyeti düşük part time programındaki öğrencilerden bu ihtiyacı karşılamak mantıklı olmalı. En azından benim düşüncem o şekilde bakalım durum ne gösterecek.
ki zaten tüm şirket ilk çeyrekte 10 milyar liraya yakın kar açıkladı tabi tekniği bilmiyorum iştirak olarak ama çok büyük zarar olayı yok şu an görünürde

Kesinlikle katılıyorum, biraz fazla pesimist yaklaşıyoruz olaylara

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.