Pozisyon veya İlan Adı
StarTech
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Taktiksel düşünürsek mayıs başı açıklayacağız dedikleri için ve yayınlayabilecekleri en erken mayıs tarihi 4 mayıs olduğu için sonuçlar yarın açıklanır diyorum

Bence program direkt rafa kaldırıldı. Çünkü yeni yönetim kurulu başkanı da 2026da istihdamın duraklayacağını söyledi. Ayrıyetten Thy’de bir kaç tanıdığıma sordum şimdiden başka yerde iş bakmaya başla dediler

Bence program direkt rafa kaldırıldı. Çünkü yeni yönetim kurulu başkanı da 2026da istihdamın duraklayacağını söyledi. Ayrıyetten Thy’de bir kaç tanıdığıma sordum şimdiden başka yerde iş bakmaya başla dediler
istirakler icin de gecerli mi acaba bu? bu konuda mail atan var mi? sureci durduracaklarsa da artik haber versinler son mulakata gireli 2.5 ay oldu ..

Süreçle ilgili bilgi almak isteyenler nasıl iletişim kurdu acaba ? Telefonla mı aradınız, mail mi attınız, mail attıysanız hangi adrese attınız ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.