16:00’da giriyorum. Bütün koşulları sağladıktan sonra böyle bir sınav maili ister istemez insanda gerginlik yaratıyor bilmediğim bir konu olduğu için.
Bu artı bir durumdur endişe edecek bir durum yok. Sınav sonrası konu ile alakalı edindiğiniz bilgileri paylaşırsanız seviniriz. Şimdiden başarılar.

Merhaba
Tüm sürecim benimde olumlu ilerledi ancak bu Smartlynx sınavı için herhangi bir mail almadım. İlk olarak İstanbul’da yaşayanları mı çağırdılar acaba bilgisi olan var mı

Merhaba
Tüm sürecim benimde olumlu ilerledi ancak bu Smartlynx sınavı için herhangi bir mail almadım. İlk olarak İstanbul’da yaşayanları mı çağırdılar acaba bilgisi olan var mı
Hayır genel olarak çağırdılar. Neye göre çağırdıklarını bilmiyorum. İng seviyesine veya genel sınav değerlendirme puanlarına göre çağırmış olabilirler.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.