AJET Smartlynx Ajet Sınavı

MuzluCips

HavaPersonel.Com
Merhabalar, az önce bi mail geldi smartlynx sınav ile alakalı.

Bunun ne olduğunu hakkında bilgisi olan var ise paylaşabilir mi ?

Resmî mi giyinmeliyiz, ne yapmalıyız? Vb.

Ekoli

HavaPersonel.Com
Ben de merak ediyorum, ve değerlendirme sınavıymış galiba ne yapmak gerekiyor, nasıl bir sınav? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Kadir

HavaPersonel.Com
Merhaba,
Başvuruyu kendi web sitelerinden mi yaptınız?

admin

Admin
Moderatör
Ajetin anlaşmalı olduğu bir firma ile yurt dışı uçuşlar yapmanıza olanak tanıyan bir sistem. Bunun için farklı tamamen ingilizce bir eğitim alıyorsunuz.

Mülakata kabin memuruna yakışır bir şekilde gitmenizde fayda var.

Ekoli

HavaPersonel.Com
Ajetin anlaşmalı olduğu bir firma ile yurt dışı uçuşlar yapmanıza olanak tanıyan bir sistem. Bunun için farklı tamamen ingilizce bir eğitim alıyorsunuz.

Mülakata kabin memuruna yakışır bir şekilde gitmenizde fayda var.
Ajetten ayrı bir eğitim mi veriyorlar?

avivation777

HavaPersonel.Com
Bu sınav Ajet kariyerimizi olumlu veya olumsuz anlamda etkiliyor mu? Dezavantaj veya avantaj mı sağlıyor. Sınava giren veya bilgisi olan birileri var ise bizleri aydınlatabilir mi? Teşekkür ederim.

Ekoli

HavaPersonel.Com
Bu sınav Ajet kariyerimizi olumlu veya olumsuz anlamda etkiliyor mu? Dezavantaj veya avantaj mı sağlıyor. Sınava giren veya bilgisi olan birileri var ise bizleri aydınlatabilir mi? Teşekkür ederim.
Etkilemiyor olması lazım ama tam bilmiyorum kaçta giriyorsunuz sınava?

admin

Admin
Moderatör
16:00’da giriyorum. Bütün koşulları sağladıktan sonra böyle bir sınav maili ister istemez insanda gerginlik yaratıyor bilmediğim bir konu olduğu için.
Bu artı bir durumdur endişe edecek bir durum yok. Sınav sonrası konu ile alakalı edindiğiniz bilgileri paylaşırsanız seviniriz. Şimdiden başarılar.

Ekoli

HavaPersonel.Com
16:00’da giriyorum. Bütün koşulları sağladıktan sonra böyle bir sınav maili ister istemez insanda gerginlik yaratıyor bilmediğim bir konu olduğu için.
Bende bir gerildim çünkü tonlarca para bayıldık sağlık sertifikasına filan garip olurdu

Ekoli

HavaPersonel.Com
Bu artı bir durumdur endişe edecek bir durum yok. Sınav sonrası konu ile alakalı edindiğiniz bilgileri paylaşırsanız seviniriz. Şimdiden başarılar.
Teşekkürler admin, sınavdan sonra deneyimleri paylaşırız

Dawnxdawn

HavaPersonel.Com
Merhaba
Tüm sürecim benimde olumlu ilerledi ancak bu Smartlynx sınavı için herhangi bir mail almadım. İlk olarak İstanbul’da yaşayanları mı çağırdılar acaba bilgisi olan var mı

Dawnxdawn

HavaPersonel.Com
Benim gibi mail almayanlar var mı? Mail almamamız umarım AJet süreci için olumsuz etkili olmaz

admin

Admin
Moderatör
Merhaba
Tüm sürecim benimde olumlu ilerledi ancak bu Smartlynx sınavı için herhangi bir mail almadım. İlk olarak İstanbul’da yaşayanları mı çağırdılar acaba bilgisi olan var mı
Hayır genel olarak çağırdılar. Neye göre çağırdıklarını bilmiyorum. İng seviyesine veya genel sınav değerlendirme puanlarına göre çağırmış olabilirler.

Konuyu okuyanlar;