Ajetten ayrı bir eğitim mi veriyorlar?Ajetin anlaşmalı olduğu bir firma ile yurt dışı uçuşlar yapmanıza olanak tanıyan bir sistem. Bunun için farklı tamamen ingilizce bir eğitim alıyorsunuz.
Mülakata kabin memuruna yakışır bir şekilde gitmenizde fayda var.
EvetAjetten ayrı bir eğitim mi veriyorlar?
Katılım sağlamak şart mı acaba?
Etkilemiyor olması lazım ama tam bilmiyorum kaçta giriyorsunuz sınava?Bu sınav Ajet kariyerimizi olumlu veya olumsuz anlamda etkiliyor mu? Dezavantaj veya avantaj mı sağlıyor. Sınava giren veya bilgisi olan birileri var ise bizleri aydınlatabilir mi? Teşekkür ederim.
16:00’da giriyorum. Bütün koşulları sağladıktan sonra böyle bir sınav maili ister istemez insanda gerginlik yaratıyor bilmediğim bir konu olduğu için.Etkilemiyor olması lazım ama tam bilmiyorum kaçta giriyorsunuz sınava?
Bu artı bir durumdur endişe edecek bir durum yok. Sınav sonrası konu ile alakalı edindiğiniz bilgileri paylaşırsanız seviniriz. Şimdiden başarılar.16:00’da giriyorum. Bütün koşulları sağladıktan sonra böyle bir sınav maili ister istemez insanda gerginlik yaratıyor bilmediğim bir konu olduğu için.
Bende bir gerildim çünkü tonlarca para bayıldık sağlık sertifikasına filan garip olurdu16:00’da giriyorum. Bütün koşulları sağladıktan sonra böyle bir sınav maili ister istemez insanda gerginlik yaratıyor bilmediğim bir konu olduğu için.
Teşekkürler admin, sınavdan sonra deneyimleri paylaşırızBu artı bir durumdur endişe edecek bir durum yok. Sınav sonrası konu ile alakalı edindiğiniz bilgileri paylaşırsanız seviniriz. Şimdiden başarılar.
Çok teşekkür ederim. Sınav sonrası paylaşmış olacağım.Bu artı bir durumdur endişe edecek bir durum yok. Sınav sonrası konu ile alakalı edindiğiniz bilgileri paylaşırsanız seviniriz. Şimdiden başarılar.
Bu artı bir durumdur endişe edecek bir durum yok. Sınav sonrası konu ile alakalı edindiğiniz bilgileri paylaşırsanız seviniriz. Şimdiden başarılar.
Olumsuz bir sonuç alacağınızı düşünmüyorum. Bugün İstanbul dışından gelen pek çok kişi vardı. Belki sırayla çağırıyorlardır.Benim gibi mail almayanlar var mı? Mail almamamız umarım AJet süreci için olumsuz etkili olmaz
Hayır genel olarak çağırdılar. Neye göre çağırdıklarını bilmiyorum. İng seviyesine veya genel sınav değerlendirme puanlarına göre çağırmış olabilirler.Merhaba
Tüm sürecim benimde olumlu ilerledi ancak bu Smartlynx sınavı için herhangi bir mail almadım. İlk olarak İstanbul’da yaşayanları mı çağırdılar acaba bilgisi olan var mı