MuzluCips

Üye
22 Şub 2024
10
2
0
Merhabalar, az önce bi mail geldi smartlynx sınav ile alakalı.

Bunun ne olduğunu hakkında bilgisi olan var ise paylaşabilir mi ?

Resmî mi giyinmeliyiz, ne yapmalıyız? Vb.

• Like
Tepkiler: Ekoli
Ben de merak ediyorum, ve değerlendirme sınavıymış galiba ne yapmak gerekiyor, nasıl bir sınav? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Merhaba,
Başvuruyu kendi web sitelerinden mi yaptınız?

Ajetin anlaşmalı olduğu bir firma ile yurt dışı uçuşlar yapmanıza olanak tanıyan bir sistem. Bunun için farklı tamamen ingilizce bir eğitim alıyorsunuz.

Mülakata kabin memuruna yakışır bir şekilde gitmenizde fayda var.

• Like
Tepkiler: MuzluCips
Ajetin anlaşmalı olduğu bir firma ile yurt dışı uçuşlar yapmanıza olanak tanıyan bir sistem. Bunun için farklı tamamen ingilizce bir eğitim alıyorsunuz.

Mülakata kabin memuruna yakışır bir şekilde gitmenizde fayda var.
Ajetten ayrı bir eğitim mi veriyorlar?

Bu sınav Ajet kariyerimizi olumlu veya olumsuz anlamda etkiliyor mu? Dezavantaj veya avantaj mı sağlıyor. Sınava giren veya bilgisi olan birileri var ise bizleri aydınlatabilir mi? Teşekkür ederim.

• Like
Tepkiler: Ekoli
Bu sınav Ajet kariyerimizi olumlu veya olumsuz anlamda etkiliyor mu? Dezavantaj veya avantaj mı sağlıyor. Sınava giren veya bilgisi olan birileri var ise bizleri aydınlatabilir mi? Teşekkür ederim.
Etkilemiyor olması lazım ama tam bilmiyorum kaçta giriyorsunuz sınava?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.