Pozisyon veya İlan Adı
yhm
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Valla şaşırdım sizi aramamalarına bu sınavda neye bakıyorlar anlamış değilim tahminim herhalde 25 üstü doğru yapanlar mı arandı sadece nedir anlam veremiyorum.
Valla şaşırdım sizi aramamalarına bu sınavda neye bakıyorlar anlamış değilim tahminim herhalde 25 üstü doğru yapanlar mı arandı sadece nedir anlam veremiyorum.
İnan ki ben de anlamadım TGS sınavına girdim çok zordu geçemeyeceğimi dedim geçtim kurul a bile girdim bu sınava kolay dedim geçemedim ama tabii ki de moralimi bozup kendimi üzmüyorum çünkü ben yaptığım şeylerden eminim büyük ihtimalle kim ne kadar doğru yaptı ona önem veriyor olabilirler

• Like
Tepkiler: HavacıMaymun
İnan ki ben de anlamadım TGS sınavına girdim çok zordu geçemeyeceğimi dedim geçtim kurul a bile girdim bu sınava kolay dedim geçemedim ama tabii ki de moralimi bozup kendimi üzmüyorum çünkü ben yaptığım şeylerden eminim büyük ihtimalle kim ne kadar doğru yaptı ona önem veriyor olabilirler
Aynen üzülmeyin bence de sonuçta elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz her seferinde.

• Like
Tepkiler: havacıbiri07

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.