Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anlaşılan herkesi gruplara ayırdılar. Bir grubun yüz yüze mülakatını bitince diğer gruplara sınav gönderilecek… Birkaç günlük yazılanlardan çıkarımım bu yönde.
Thy gibi başta herkese sınav gönderip mülakata gruplar eşliğinde çağırmıyorlar..
Anlaşılan herkesi gruplara ayırdılar. Bir grubun yüz yüze mülakatını bitince diğer gruplara sınav gönderilecek… Birkaç günlük yazılanlardan çıkarımım bu yönde.
Thy gibi başta herkese sınav gönderip mülakata gruplar eşliğinde çağırmıyorlar..
Benimkide incelenmedi, ve İngilizce konusunda durma noktasına geldim. Beynim panik içinde, daha fazla ne çalışabilirim diyorum ve hiçbir şey yapamıyorum Ne olacaksa olsun artık, mental olarak çok yoruldum. Ne huzurlu bir şekilde oturabiliyorum ne de ders çalışabiliyorum. Bu ara Herşey çok zor..
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.