Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Benimkide incelenmedi, ve İngilizce konusunda durma noktasına geldim. Beynim panik içinde, daha fazla ne çalışabilirim diyorum ve hiçbir şey yapamıyorum 😢 Ne olacaksa olsun artık, mental olarak çok yoruldum. Ne huzurlu bir şekilde oturabiliyorum ne de ders çalışabiliyorum. Bu ara Herşey çok zor..
sabırla beklemekten başka bir yol yok beklemeye devam

arkadaslar bende basvurdum daha sınav lınkı gelmedı ama ing sınavın zorluk seviyesini soyleyebilir misiniz nasıl sorular vardı

Benimkide incelenmedi, ve İngilizce konusunda durma noktasına geldim. Beynim panik içinde, daha fazla ne çalışabilirim diyorum ve hiçbir şey yapamıyorum 😢 Ne olacaksa olsun artık, mental olarak çok yoruldum. Ne huzurlu bir şekilde oturabiliyorum ne de ders çalışabiliyorum. Bu ara Herşey çok zor..
O kadar katılıyorum ki ben de aynı şekildeyim diğer başvurularımdan da bundan da dönüş alamadım :(

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.