Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Merhabalar,

Az önce ön sağlık muaynesini geçtiğime dair bir mail aldım. SGHM onaylı rapor istiyorlar.
Bu rapor için belirli bir süre ( en geç 1 ay) verildiğini duymuştum fakat gelen mailde 17-18 Kasım işe giriş muaynesi için 14 Kasıma kadar çevikten randev oluşturmam gerektiği yazıyor. Sizler bu aşamada neler yaptınız ?
Şu an hem regl dönemimde olduğum için hem de raporun ücretini karşılayamadığım için bu raporu 2 hafta gibi bir sürede almayı planlıyordum.
Bu kadar kısa bir süre vermelerine şaşırdım, acaba randevuyu alıp çevikten alıp sonradan erteletebiliyor muyuz ,raporu geç götüren var mı ?
merhaba ön sağlık değerlendirmesine hangi gün girmiştiniz acaba bir de ek tetkik istedilerse ne zaman teslim ettiniz

Merhabalar arkadaşlar, ön sağlıktan olumlu dönüş aldıktan sonra online randevu mu alınıyor acaba,
Daha önce alan arkadaşlarımız vardır mutlaka deneyimlerini paylaşabilirler mi 🙂

Merhabalar,

Az önce ön sağlık muaynesini geçtiğime dair bir mail aldım. SGHM onaylı rapor istiyorlar.
Bu rapor için belirli bir süre ( en geç 1 ay) verildiğini duymuştum fakat gelen mailde 17-18 Kasım işe giriş muaynesi için 14 Kasıma kadar çevikten randev oluşturmam gerektiği yazıyor. Sizler bu aşamada neler yaptınız ?
Şu an hem regl dönemimde olduğum için hem de raporun ücretini karşılayamadığım için bu raporu 2 hafta gibi bir sürede almayı planlıyordum.
Bu kadar kısa bir süre vermelerine şaşırdım, acaba randevuyu alıp çevikten alıp sonradan erteletebiliyor muyuz ,raporu geç götüren var mı ?
merhaba siz kabin memurluğunda hangi kategoriye başvuru yapmıştınız

Merhabalar arkadaşlar, ön sağlıktan olumlu dönüş aldıktan sonra online randevu mu alınıyor acaba,
Daha önce alan arkadaşlarımız vardır mutlaka deneyimlerini paylaşabilirler mi 🙂
Ön sağlık olumlu olunca link veriliyor oradan gün tarih seçiyoruz ve sağlık yerleşkesine gidiyoruz

birde tanı olmadan 2023de bi kere devlette psikiyatriye gittim misol verdi ama 1 kerelik sunexpresste sorun olur mu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.