valla arkadasım insallah olumlu olur yaEvet boşa gidiyor maalesef
valla arkadasım insallah olumlu olur yaEvet boşa gidiyor maalesef
ankara özel koruya gitmeyin çalışanlar çok ters gerici pişman olursunuzAnkara için 21.000₺ dediler
merhaba ön sağlık değerlendirmesine hangi gün girmiştiniz acaba bir de ek tetkik istedilerse ne zaman teslim ettinizMerhabalar,
Az önce ön sağlık muaynesini geçtiğime dair bir mail aldım. SGHM onaylı rapor istiyorlar.
Bu rapor için belirli bir süre ( en geç 1 ay) verildiğini duymuştum fakat gelen mailde 17-18 Kasım işe giriş muaynesi için 14 Kasıma kadar çevikten randev oluşturmam gerektiği yazıyor. Sizler bu aşamada neler yaptınız ?
Şu an hem regl dönemimde olduğum için hem de raporun ücretini karşılayamadığım için bu raporu 2 hafta gibi bir sürede almayı planlıyordum.
Bu kadar kısa bir süre vermelerine şaşırdım, acaba randevuyu alıp çevikten alıp sonradan erteletebiliyor muyuz ,raporu geç götüren var mı ?
Dün girdim, ek tetkik istenmedimerhaba ön sağlık değerlendirmesine hangi gün girmiştiniz acaba bir de ek tetkik istedilerse ne zaman teslim ettiniz
merhaba siz kabin memurluğunda hangi kategoriye başvuru yapmıştınızMerhabalar,
Az önce ön sağlık muaynesini geçtiğime dair bir mail aldım. SGHM onaylı rapor istiyorlar.
Bu rapor için belirli bir süre ( en geç 1 ay) verildiğini duymuştum fakat gelen mailde 17-18 Kasım işe giriş muaynesi için 14 Kasıma kadar çevikten randev oluşturmam gerektiği yazıyor. Sizler bu aşamada neler yaptınız ?
Şu an hem regl dönemimde olduğum için hem de raporun ücretini karşılayamadığım için bu raporu 2 hafta gibi bir sürede almayı planlıyordum.
Bu kadar kısa bir süre vermelerine şaşırdım, acaba randevuyu alıp çevikten alıp sonradan erteletebiliyor muyuz ,raporu geç götüren var mı ?
Tecrübesiz olana başvurdum, 2.dilim yokmerhaba siz kabin memurluğunda hangi kategoriye başvuru yapmıştınız
teşekkürlerTecrübesiz olana başvurdum, 2.dilim yok
Ön sağlık olumlu olunca link veriliyor oradan gün tarih seçiyoruz ve sağlık yerleşkesine gidiyoruzMerhabalar arkadaşlar, ön sağlıktan olumlu dönüş aldıktan sonra online randevu mu alınıyor acaba,
Daha önce alan arkadaşlarımız vardır mutlaka deneyimlerini paylaşabilirler mi![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.