Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Memuru
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
İngilizce kısmında neler sormuşlardı ?
Sadece kendimi tanıtmamı istediler ondan fazla bir şey konuşmadık ingilizce. Daha önce yurtdışında da çalışmıştım ingilizcem iyidir, biraz kendimi tanıttıktan sonra Türkçeye geçebiliriz dediler. Yüksek ihtimal ingilizce aksanım ve akıcılıktan kaynaklı uzatmak istemediler. Mülakat yapan kişiler gerçekten çok sıcakkanlı ve pozitif kişilerdi, o yüzden size tavsiyem olabildiğince pozitif ve güleryüzlü olmanız. Umarım herkes için her şey gönlünce olur 🙏

Arkadaşlar merhaba 02.02’de yerinde yetenek ve ingilizce sınavına girmiştim, 04.02’de de kurul mülakatım gerçekleşti. 15 dakika önce mülakatlarımın olumlu sonuçlandığa dair mesaj geldi, gerekli evrak listesi vs bunları göndermişler. İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum, erkek bir arkadaşla birlikte karşıda ev tutmak istiyorum aynı zamanda. Aynı durumda olan arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz🙏 bu arada İnşallah herkes için en hayırlısı ve iyisi olsun🙏
Tebrikler, hayırlı olsun. Adınıza çok sevindim^^

• Like
Tepkiler: 11344
hayırlı olsun sürece ne zaman başvurdunuz ne zaman yerinde sınava girdiniz tarihlerini yazar mısınız biz bekleyenler aydınlansın lütfen ve havacılık mezunu musunuz
2 Şubat’ta yerinde ingilizce ve genel yetenek sınavına girdim, 4 Şubat’ta da kurul mülakatına girmiştim. Havacılık mezunu değilim

Arkadaşlar merhaba 02.02’de yerinde yetenek ve ingilizce sınavına girmiştim, 04.02’de de kurul mülakatım gerçekleşti. 15 dakika önce mülakatlarımın olumlu sonuçlandığa dair mesaj geldi, gerekli evrak listesi vs bunları göndermişler. İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum, erkek bir arkadaşla birlikte karşıda ev tutmak istiyorum aynı zamanda. Aynı durumda olan arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz🙏 bu arada İnşallah herkes için en hayırlısı ve iyisi olsun🙏
Hayırlı olsun!! Ben de olumlu yanıt aldım az önce :))

• Like
Tepkiler: tokyolu ve 11344

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.