Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Memuru
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Süreç tarihleri belirtilmemiş hersey fazla hızlı ilerliyor normalde bir aya yakın ogrenirisiniz demişlerdi , ramazanda eğitim başlama ihtimali var mı¿

arkadaşlar ben de 3 şubatta girdim mülakata olumlu dönüş geldi. acaba ne kadar bir süre olacak sağlık kısmı için onu bilemiyorum. ya da işe girişimiz kesin mi onu da bilemiyorum açıkçası sevinemedim kesinleşmeden... her şeyden olumsuz alınca alıştım bu olumsuzluğa galiba

• Like
Tepkiler: tokyolu
hayırlı olsun sürece ne zaman başvurdunuz ne zaman yerinde sınava girdiniz tarihlerini yazar mısınız biz bekleyenler aydınlansın lütfen ve havacılık mezunu musunuz
Çok teşekkür ederim bende 20 ocakta başvurdum 3 şubatta yerinde sınava girdim 4 şubat saat 14.00da mülakata girdim bugün de olumlu yanıt geldi havacılık mezunu değilim ama önceden 1 yıl kabinde çalıştım

5 şubatta kurul mülakatına girip olumlu dönüş alan var mı arkadaşlar
Ben de 5 şubatta girdim henüz bir dönüş olmadı mülakatım ortalamaydı ne iyi ne kötü bilemiyorum 5 6 yıl önce geçirdiğim bir ameliyat vardı rahatsızlığım tekrarlamadı hiç iyiyim bunu belirttim ama not aldılar yine de bu konuda bilgisi olan var mı çok ağır olmayan ameliyat eleme sebebi mi acaba

Arkadaşlar merhaba 02.02’de yerinde yetenek ve ingilizce sınavına girmiştim, 04.02’de de kurul mülakatım gerçekleşti. 15 dakika önce mülakatlarımın olumlu sonuçlandığa dair mesaj geldi, gerekli evrak listesi vs bunları göndermişler. İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum, erkek bir arkadaşla birlikte karşıda ev tutmak istiyorum aynı zamanda. Aynı durumda olan arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz🙏 bu arada İnşallah herkes için en hayırlısı ve iyisi olsun🙏
Merhaba mülakatınız nasıl geçmişti yani sizce iyi miydi olumlu olcağını düşünüyor muydunuz

Ben de olumlu dönüş alanlardan oldum.
İnşallah sağlık tetkiki sürecini de geçerek işe girişimiz hemence yapılır.
Herkese hayırlı olsun. 🙂

• Like
Tepkiler: Esmayd ve admin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.