Arkadaşlar sonuç süreci başladığı için artık kısım kısım olumlu mesajlar gelecektir. Bu süreç en az 3 ay kadar sürer.

• Like
Tepkiler: Kerim3477
Arkadaşlar sonuç süreci başladığı için artık kısım kısım olumlu mesajlar gelecektir. Bu süreç en az 3 ay kadar sürer.
Bence bu ramp ve yhm harekat tarafını daha belirgin yazsın arkadaslar bunla ilgili birşey yapabilirsek iyi olur gece gece aklım çıktı 😃 bir ayrım yok ama bu şekilde çok yanıltıcı oluyor

• Like
Tepkiler: Kerim3477
Şirketimizde mülakatına katıldığınız pozisyon için istihdam süreciniz olumlu sonuçlanmıştır. Sağlık tetkikinizin olumlu sonuçlanması durumunda işe giriş işlemlerinizin 7 Nisanda yapılması planlanmaktadır. Aktif olarak çalışmakta iseniz, sağlık tetkiki süreciniz olumlu olarak sonuçlanmadan işten çıkışınızı yapmayınız. Diye bir mesaj geldi üstünde bir gün geçti ve çıkartmam gereken sağlık şeyleri ve belgelerini bilmiyorum mesaj gelmedi ne zaman gelir
Aynısı bana da geldi sağlık tetkileri mesajını bekliyorum bende

Ramp için başvurmuştum mülakata davet edildim size donus yapcaz olumlu veya olumsuz diye olumlu diye geldi ama sağlık ve gerekli belgeleri içeren mesaj gelmedi ne zaman gelir siteye yeni giris yaptım

İşe girerken illa ki bir yerde bekletiyolar. ya mülakat sonuçları ya sağlık tetkitleri ya da eğitim. gözlemlediğim kadarıyla başvuran adayların çoğu bahsettiğim kısımlarda bekletiliyor

• Like
Tepkiler: mademoiselle94

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.