Forumda bulunan insanları yanılgıya düşürmek ve yanlış bilgilendirme yapmak sebebi olduğunu düşünmekteyiz. Doğruluğu teyitli olmayıp yeni kaydolup ve hemen ardından böyle bir form konusu açmış olmasından dolayı netliği belirsizdir. Konuyla ilgili olarak gerekli incelemelerin yapılmasını rica edebilir miyiz ? @admin @gunesdogan Sayın Adminlerimiz doğruluk payını öğrenebilir miyiz?

kanka ben 11 martta girmiştim ama bizden sonra girip de bizden önce olumlu mesaj alınması mantıksız, çünkü bizden önce şubatta girenlere bile mesaj gitmemiş daha, arkadaş belirtmemiş ramp mı yhm mi
Ben de aynı düşünüyorum. Üstelik bizimkiler ertelendiği halde martın başına verdiler bizim mülakatları. O yüzden bir adminlerimize teyit olunması için destek ricasında bulundum. Umarım kazanırız adaşım :)

Ben de aynı düşünüyorum. Üstelik bizimkiler ertelendiği halde martın başına verdiler bizim mülakatları. O yüzden bir adminlerimize teyit olunması için destek ricasında bulundum. Umarım kazanırız adaşım :)
evet yani kesinlikle öyle, bekleyen çok kişi var bizim gibi ve hassas bi konu olduğu için dikkat edilmesi gerekiyor konu açarken de bilgi verirken de, inşallah hayırlısıyla beklediğimiz sonuçlarla karşılaşırız, aynı sınıfa falan denk gelirsek kahve ısmarlayacaksın unutturma 😅

• Like
Tepkiler: Kerim3477
evet yani kesinlikle öyle, bekleyen çok kişi var bizim gibi ve hassas bi konu olduğu için dikkat edilmesi gerekiyor konu açarken de bilgi verirken de, inşallah hayırlısıyla beklediğimiz sonuçlarla karşılaşırız, aynı sınıfa falan denk gelirsek kahve ısmarlayacaksın unutturma 😅
Sözüm söz. Kahve yanında bir de çikolata ısmarlayayım:)

• Like
Tepkiler: krmhmzcbi1
Forumda bulunan insanları yanılgıya düşürmek ve yanlış bilgilendirme yapmak sebebi olduğunu düşünmekteyiz. Doğruluğu teyitli olmayıp yeni kaydolup ve hemen ardından böyle bir form konusu açmış olmasından dolayı netliği belirsizdir. Konuyla ilgili olarak gerekli incelemelerin yapılmasını rica edebilir miyiz ? @admin @gunesdogan Sayın Adminlerimiz doğruluk payını öğrenebilir miyiz?
Tespiti epey zor çünkü kolayca fake sms görseli oluşturulabilir. Doğrudur büyük ihtimalle, bir kötü niyet sezmiyorum konuyu açan üyemizden. Sağlık belgesi için ne zaman dönüş yapılır diye sormuş sonuçta.

Hala şüpheleniyorsanız ilgili mesajın aşağısındaki Rapor butonu aracılığıyla neden şüphelendiğinizi vs. yazarak bize rapor gönderebilirsiniz. İyi forumlar dileriz. :)

• Like
13 Mart'ta dediğim mesajda 18 Mart'ta geldi
Tespiti epey zor çünkü kolayca fake sms görseli oluşturulabilir. Doğrudur büyük ihtimalle, bir kötü niyet sezmiyorum konuyu açan üyemizden. Sağlık belgesi için ne zaman dönüş yapılır diye sormuş sonuçta.

Hala şüpheleniyorsanız ilgili mesajın aşağısındaki Rapor butonu aracılığıyla neden şüphelendiğinizi vs. yazarak bize rapor gönderebilirsiniz. İyi forumlar dileriz. :)
13 martta girip 18inde yhm için gelmesi imkansız diye şüpheye düşürdü admin, genelgeçer bi cevap verilmiş ramp mı yhm mi harekatsa harekat mı..

• Like

Teşekkürler Sayın Admin ❤️ imkansız yani bu olay yhm için yazmışsa

• Like
Tepkiler: gunes
13 martta girip 18inde yhm için gelmesi imkansız diye şüpheye düşürdü admin, genelgeçer bi cevap verilmiş ramp mı yhm mi harekatsa harekat mı..
Anladım anladım da nasıl bir tespit yapabilirim ki :) . TGS aday veritabanı elimde bulunmuyor sonuçta. Varsa öneriniz yapalım. Ama dediğiniz gibi haklısınız, böyle jet hızında dönüş alması çok garip. Yalan olup olmadığını tespit etme işi çok zor. Belki de doğruyu söylüyordur, bilemem.

• Like
Ramp için başvurmuştum mülakata davet edildim size donus yapcaz olumlu veya olumsuz diye olumlu diye geldi ama sağlık ve gerekli belgeleri içeren mesaj gelmedi ne zaman gelir siteye yeni giris yaptım

• Like
Tepkiler: gunes ve Kerim3477

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.