Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Arkadaşımın arkadaşı yüzme sayesinde ilerleyişini durdurdu ve geriletti skolyozunu. Şimdi de pilatese başlayacak, gittiğim bütün doktorlar da yüzme öneriyor. Denemekten zarar çıkmaz diye düşünüyorum, bence gidin
Merhaba, skolyoz egzersizi yaptığınızı söylediniz belki de yapıyorsunuzdur ama naçizane tavsiyem barfiks demirine asılı durmanız. Omurlarınızı ve posturünüzü fazlasıyla düzeltecektir. Biraz dayanmak gerekiyor fakat faydası deneyimle sabittir. Başarılar.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Hala zamanım varken tavsiyelerinizi göz önünde bulundurarak uygulayacağım. Her şey gönlünüzce olsun 🩷

Teşekkür ederim. Peki muayene olduktan sonra belgeyi ben mi elden teslime deceğim İstanbul’a gidip? Eğer öyleyse İstanbul’da muayene olmam gerekir
sağlık kuruluna kaldıktan sonra kapalı zarfta kargo yolu ile teslim edilir genelde. siz skolyoz ile ilgili sorularınızı bu numaradan sorabilirsiniz. eğer skolyoz SHMG sağlık belgeniz için engel teşkil ediyor ise öğrenmiş olur hiç teste vs girmezsiniz.

• Like
Tepkiler: Üye silindi 17069
Teşekkür ederim arkadaşlar. Hala zamanım varken tavsiyelerinizi göz önünde bulundurarak uygulayacağım. Her şey gönlünüzce olsun
eğer MR niz varsa atın chat gbt ye size her gün egzersiz düzenlesin. Bu arada muhtemelen senden cobb acısı ölçümü istiyecekler önsağlık aşamasında. Elinde bulundurman daha yararlı olur bi daha beklememek için.

• Like
sağlık kuruluna kaldıktan sonra kapalı zarfta kargo yolu ile teslim edilir genelde. siz skolyoz ile ilgili sorularınızı bu numaradan sorabilirsiniz. eğer skolyoz SHMG sağlık belgeniz için engel teşkil ediyor ise öğrenmiş olur hiç teste vs girmezsiniz.
Listedeki çoğu hastaneyi aradım ama bilgi veremeyeceklerini söylediler muayene dışında. İnternet sitelerinden aynı THY gibi 20° üstü geçemez diyor. Skolyoz merkezinde detaylı ölçüm yaptırdım 16 üstü çıkması imkansız diyor elimden geldiğince daha da düşürmeye çalışacağım.
eğer MR niz varsa atın chat gbt ye size her gün egzersiz düzenlesin. Bu arada muhtemelen senden cobb acısı ölçümü istiyecekler önsağlık aşamasında. Elinde bulundurman daha yararlı olur bi daha beklememek için.
Ben bir türlü şeyi çözemedim. Önce Shgm onaylı sağlık raporu mu alınıyor yoksa THY binasında hekim kontrolüne mi giriliyor? Önce shgm ise aynı gün ölçtürebilirim hastanede sanırım süreci uzatmadan.

Listedeki çoğu hastaneyi aradım ama bilgi veremeyeceklerini söylediler muayene dışında. İnternet sitelerinden aynı THY gibi 20° üstü geçemez diyor. Skolyoz merkezinde detaylı ölçüm yaptırdım 16 üstü çıkması imkansız diyor elimden geldiğince daha da düşürmeye çalışacağım.

Ben bir türlü şeyi çözemedim. Önce Shgm onaylı sağlık raporu mu alınıyor yoksa THY binasında hekim kontrolüne mi giriliyor? Önce shgm ise aynı gün ölçtürebilirim hastanede sanırım süreci uzatmadan.
bu konuyu THY'nin ilgili IK birimine mail atarak sorabilirsin aslında. en doğru bilgiyi onlar verecektir.

• Like

Ben bir türlü şeyi çözemedim. Ön onaylı sağlık raporu mu alınıyor yoksa THY binasında hekim kontrolüne mi giriliyor? Önce shgm ise aynı gün ölçtürebilirim hastanede sanırım süreci uzatmadan.
Önce sizi ön muayene ye çağıracaklar, orada bulunan bütün teşhisler kontrol edilip diğerlerini bilmesemde skolyoz için sizden ek tektik yaptırmanız istenecektir. eğer gün kaybeymek istemezseniz su an hemen bir devlet hastanesine veya özel hastaneye gidip cobb acısı olcumu isteyin. zaten e nabız da sizin MR niz gözükeceği için o an içinde doktorunuz olup olmayacagı ile ilgili size bilgilendirecektir. Şayet bu aşamadan da geçerseniz bu sefer kendi anlaşmalı hastanelerinde genel sağlık testine giriş hakkı kazanacaksınız.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.