Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Ü

Üye silindi 17069

Merhaba, bu konuyla ilgili çok soru sorup sıktığımın farkındayım ama kafaya taktığım için ve elimde kesin bilgi olmadığı için ne yapacağımı bilmiyorum. Shgm onaylı hastaneleri arayıp bilgi alabileceğim söylendi ama sizi yetkili birime bağlıyorum hatta kalın deyip telefonu kapatıyorlar. E nabızımda gözüken bir derece yok. Hastanede ölçüm yapacaklar mı yoksa göz kararı mı karar verilecek bilmiyorum. Olumsuz olacaksa o kadar masraf yapıp boy kilo aşamasına bile gitmeyi düşünmüyorum. Şehir dışında yaşadığımdan dolayı hem maddi olarak hem de manevi olarak çok yıpratacak beni. Sınıra yakın olduğumdan korkuyorum. 15°

Merhaba, bu konuyla ilgili çok soru sorup sıktığımın farkındayım ama kafaya taktığım için ve elimde kesin bilgi olmadığı için ne yapacağımı bilmiyorum. Shgm onaylı hastaneleri arayıp bilgi alabileceğim söylendi ama sizi yetkili birime bağlıyorum hatta kalın deyip telefonu kapatıyorlar. E nabızımda gözüken bir derece yok. Hastanede ölçüm yapacaklar mı yoksa göz kararı mı karar verilecek bilmiyorum. Olumsuz olacaksa o kadar masraf yapıp boy kilo aşamasına bile gitmeyi düşünmüyorum. Şehir dışında yaşadığımdan dolayı hem maddi olarak hem de manevi olarak çok yıpratacak beni. Sınıra yakın olduğumdan korkuyorum. 15°
20 derece ve üstü sorun yaratıyor diye biliyorum. Sanmıyorum sıkıntı yaşayacağınızı.

20 derece ve üstü sorun yaratıyor diye biliyorum. Sanmıyorum sıkıntı yaşayacağınızı.
Elimde kanıtlı bir şekilde derece yazan belge yok. Orada ölçülüp ölçülmediğini merak ediyorum aslında. Hastanede ölçüm yapan kimse bulamadım şehrimde. Özel bir skolyoz kliniği buldum ölçebileceğini söyledi belge ile ama onu kabul ederler mi bilmiyorum yüksek ihtimalle e nabıza düşmeyecek. Cevapladığınız için teşekkür ederim 🩷

• Like
Tepkiler: gunes
shgm onaylı rapor dışında diğer raporları ciddiye alacaklarını sanmıyorum ama sen kendini rahatlatmak için herhangi bir hastaneye gidip muayene olabilirsin. Yeni başvuru yaptıysan eğer 2024'te başvuru yapanlar daha bu ay sağlık için çağrılmış seneye yaz ayına kadar skolyoz egzersizleri yaparak dereceni düşürürsün

Selamlar,

Antalya Rich Hospital havacılık sağlığı konusunda yetkilidir. Aşağıdaki numaradan bilgi alabilirsiniz;

531 696 55 38

Selamlar,

Antalya Rich Hospital havacılık sağlığı konusunda yetkilidir. Aşağıdaki numaradan bilgi alabilirsiniz;

531 696 55 38
Teşekkür ederim. Peki muayene olduktan sonra belgeyi ben mi elden teslime deceğim İstanbul’a gidip? Eğer öyleyse İstanbul’da muayene olmam gerekir

Çok geçmiş olsun, tavsiyem düzenli yüzme yapmanız. Zamanla düzeliyor çünkü skolyoz bence hemen başlayın bir kursa havuza vb yazılın

• Like
Çok geçmiş olsun, tavsiyem düzenli yüzme yapmanız. Zamanla düzeliyor çünkü skolyoz bence hemen başlayın bir kursa havuza vb yazılın
Teşekkür ederim ☺️ skolyoz egzersizleri yapıyorum fakat yüzme hakkında bir şehir efsanesi olduğu söyleniyor doktorlar tarafından emin değilim yüzme konusunda

Teşekkür ederim ☺️ skolyoz egzersizleri yapıyorum fakat yüzme hakkında bir şehir efsanesi olduğu söyleniyor doktorlar tarafından emin değilim yüzme konusunda

Arkadaşımın arkadaşı yüzme sayesinde ilerleyişini durdurdu ve geriletti skolyozunu. Şimdi de pilatese başlayacak, gittiğim bütün doktorlar da yüzme öneriyor. Denemekten zarar çıkmaz diye düşünüyorum, bence gidin

Merhaba, skolyoz egzersizi yaptığınızı söylediniz belki de yapıyorsunuzdur ama naçizane tavsiyem barfiks demirine asılı durmanız. Omurlarınızı ve posturünüzü fazlasıyla düzeltecektir. Biraz dayanmak gerekiyor fakat faydası deneyimle sabittir. Başarılar.

• Like

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.