Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
ilk soruyu hatırlamıyorum bile ama ikincisi biraz geniş ve kapsamlı bir soru gibi geldi siz ne yanıt verdiniz

Hayır ilk adımları onayladıktan sonra 1 ve 2. Sayfa çıktı evet bu hastalıklardan birine sahibim
Hayır değilim tarzı biseydi siz farketmediniz mi

Hayır ilk adımları onayladıktan sonra 1 ve 2. Sayfa çıktı evet bu hastalıklardan birine sahibim
dediğim gibi hayır linke tıkladım beni yönlendiren linkte uzunca bir liste vardı en altta da sağlık beyanını onaylıyorum diye bir buton vardı ona bastık ve kapandı daha sonra onay maili geldi 2. bir soru vb yoktu sadece sağlık beyanı butonu vardı

Daha 1 saat önce yaptim ve ikinci soru böyleydi yani bilmiyorum sizde nasıl olmadı anlamadım

siz başvuru aşamasından bahsediyor olabilir misiniz ayriyetten başvuruyu yaptıktan aylar sonra gelen bir mail sağlık beyanı maili çünkü konuda bahsigeçen konuşulan şey o

Bana biraz önce yazdığınızın 22 martın sonuna kadar olan sağlık beyanının içindeki iki soru böyleydi hayır aylar sonra gelmedi

Benim sorduğum soru ikinci sorudaki tam soruyu hatırlıyor musunuz siz neyi işaretlediğihizi soruyorum

Benim sorduğum soru ikinci sorudaki tam soruyu hatırlıyor musunuz siz neyi işaretlediğihizi soruyorum
2. soru hatırlamadığımız için arkadaşımla ikimiz yanıt veremiyorum maalesef bende sadece sağlık beyanını onaylıyorum seçeneği vardı o kadar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.