Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dediğim gibi hayır linke tıkladım beni yönlendiren linkte uzunca bir liste vardı en altta da sağlık beyanını onaylıyorum diye bir buton vardı ona bastık ve kapandı daha sonra onay maili geldi 2. bir soru vb yoktu sadece sağlık beyanı butonu vardı
siz başvuru aşamasından bahsediyor olabilir misiniz ayriyetten başvuruyu yaptıktan aylar sonra gelen bir mail sağlık beyanı maili çünkü konuda bahsigeçen konuşulan şey o
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.