myeong

Üye
6 Haz 2024
4
0
0
merhaba sağlıkda tanılarda nekadar eskiye bakıyorlar güncel olarak hiçbir sıkıntım olmasa da 9-10 sene önceki tanılar bile sıkıntı oluyor mu malum rapor almak çok maliyetli olduğu için durumu öğrenmek istiyorum benim çok eski ritim bozukluğu tanım var çünkü ama tedavisini de olmuştum

merhaba sağlıkda tanılarda nekadar eskiye bakıyorlar güncel olarak hiçbir sıkıntım olmasa da 9-10 sene önceki tanılar bile sıkıntı oluyor mu malum rapor almak çok maliyetli olduğu için durumu öğrenmek istiyorum benim çok eski ritim bozukluğu tanım var çünkü ama tedavisini de olmuştum
3 yıl geriye gidiyorlarmis diye duydum ama yaniltmayayim yine de

İlk hastane randevusuna kadar iniyorlar.

• Like
Tepkiler: Slx2 ve Aslasl
Bu konuyu bende merak ediyorm. Geçmişte astım tanısı ve astıma ait ilaç raporu olan geçebilir mi sorun yaşar mı

bu konuda net bir bilgisi olan arkadaş varsa söyleyebilir mi kardiyoloji ile ilgili özellikle

• Like
Tepkiler: ucamayansinek

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.