THY Sağlık Kurulu

• Konbuyu başlatan myeong
  • Başlangıç tarihi
M

myeong

HavaPersonel.Com
merhaba sağlıkda tanılarda nekadar eskiye bakıyorlar güncel olarak hiçbir sıkıntım olmasa da 9-10 sene önceki tanılar bile sıkıntı oluyor mu malum rapor almak çok maliyetli olduğu için durumu öğrenmek istiyorum benim çok eski ritim bozukluğu tanım var çünkü ama tedavisini de olmuştum

A

Aslasl

HavaPersonel.Com
merhaba sağlıkda tanılarda nekadar eskiye bakıyorlar güncel olarak hiçbir sıkıntım olmasa da 9-10 sene önceki tanılar bile sıkıntı oluyor mu malum rapor almak çok maliyetli olduğu için durumu öğrenmek istiyorum benim çok eski ritim bozukluğu tanım var çünkü ama tedavisini de olmuştum
3 yıl geriye gidiyorlarmis diye duydum ama yaniltmayayim yine de

S

sss5

HavaPersonel.Com
İlk hastane randevusuna kadar iniyorlar.

K

Kırıklk

HavaPersonel.Com
Bu konuyu bende merak ediyorm. Geçmişte astım tanısı ve astıma ait ilaç raporu olan geçebilir mi sorun yaşar mı

U

UÇUCU66

HavaPersonel.Com
bu konuda net bir bilgisi olan arkadaş varsa söyleyebilir mi kardiyoloji ile ilgili özellikle

V

Venom

HavaPersonel.Com
bu konuda net bir bilgisi olan arkadaş varsa söyleyebilir mi kardiyoloji ile ilgili özellikle
merhaba biraz geç olacak belki ama en aşağıya kadar iniyorlar ne kadar tanınız varsa hepsine bakılıyor 3 yıl 5 yıl denmeden

Konuyu okuyanlar;