Bana evraklarımı ilettikten 2 saat sonra dönüş geldi. Genel olarak da aynı gün içerinde genel olarak dönüş geliyor. Sağlık biriminin mail adresine tekrardan bir mail atmayı deneyin umarım kısa süre içerisinde dönüş alabilirsini. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
merhaba Sağlık raporunu mail olarak attıktan sonra kaç gün sonra sunexpresse çağırıyorlar muayene için

Arkadaşlar aktif başlık olduğu için sizlere sormak istiyorum. Ben dün mülakata girdim ve 2-3 gün içerisinde dönüş yapacaklarını söylediler. Saat 15.45'te girdim mülakata ama olumlu dönüş alan herkes ertesi günün sabahı ya da o gün içerisinde maillerini aldıklarını söylüyor. Sizler ne zaman aldınız?
hocam var mı bir geri dönüş acaba? Ben de perşembe 15.45 de girdim ancak bir geri dönüş yok henüz.

uyku apnesini bilmiyorum, gönderdikler mailde sağlık kriterleri var oraya bakın ya da hastaneyi arayıp sorun. boyun düzleşmesi bende de var ama şu ana kadar hiç sorulmadı.
Merhaba, boyun düzleşmesi tanısı için mr görüntünüz var mıydı? Mr görüntünüze baktılar mı veya sordular mı? E nabıza bakılıyor mu

Evet mr görüntüm vardı (hem mr hem röntgen). Soru sormadılar. Sağlık raporu aldığın hastane e nabız verilerine bakıyor, sunexpress doktorları bakmıyor.
Merhabalar peki muayenede ne yapıyorlar bir de konaklama ayarlayacaklarını söylemişlerdi. Muayeneden önceki gün mü yerlestiriyorlar?

Sağlık birimine gerekli tüm evrakları ilettiyseniz. Sağlık birimi kısa süre içerisinde olumlu/olumsuz dönüşünü yapıyor ve daha sonrasında yüz yüze de raporları şirket doktoruna götürmeniz için size bir tarih veriyor. Sağlık evraklarını doğru mail adresine ilettiğinizden emin misiniz? Eğer mailde bir sıkıntı yok ise insan kaynakları ile iletişime geçip bu durumu belirtin fikrimce.
Merhabalar,

Eğitim tarihim 24 Şubat ve sağlık raporlarını bugün mail olarak attığımda olumlu dönüş aldım. Ancak SunExpress muayenesi için randevu tarihi verilmedi. Sizin yazınızı görene kadar, raporları ilk eğitim ve işbaşı günüm olan 24 Şubat’ta teslim edip aynı gün muayene olacağımı düşünüyordum hep.

Bu yüzden biraz kafam karıştı. Muayene 24 Şubat’ta mı yapılacak, yoksa bu tarihten önce randevu mu veriliyor? Eğer önceden randevu veriliyorsa, genelde ne zaman iletiliyor?
Bilgi verebilir misiniz?

Teşekkür ederim şimdiden🙏🏻❤️

• Like
Tepkiler: zeusedah
Merhabalar,

Eğitim tarihim 24 Şubat ve sağlık raporlarını bugün mail olarak attığımda olumlu dönüş aldım. Ancak SunExpress muayenesi için randevu tarihi verilmedi. Sizin yazınızı görene kadar, raporları ilk eğitim ve işbaşı günüm olan 24 Şubat’ta teslim edip aynı gün muayene olacağımı düşünüyordum hep.

Bu yüzden biraz kafam karıştı. Muayene 24 Şubat’ta mı yapılacak, yoksa bu tarihten önce randevu mu veriliyor? Eğer önceden randevu veriliyorsa, genelde ne zaman iletiliyor?
Bilgi verebilir misiniz?

Teşekkür ederim şimdiden🙏🏻❤️
Merhaba ben de 24 şubat ekibindenim. Muayene o gün olacak

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.