evet (birkaç sene önce anksiyete tanısı konmuştu), birkaç test yaptılar ve olumlu geçti hepsi.
Merhaba Uyku apnesi ile ilgili bir şey okudum herkes bir gün içinde hal oluyor yazmış fakat bu test süreci uzun sürmüyor mu ? bu da dahil miydi Boyun düzleşmesi sorun yaratır mı sizin bir bilginiz varsa paylaşırsanız memnun olurum

Merhaba Uyku apnesi ile ilgili bir şey okudum herkes bir gün içinde hal oluyor yazmış fakat bu test süreci uzun sürmüyor mu ? bu da dahil miydi Boyun düzleşmesi sorun yaratır mı sizin bir bilginiz varsa paylaşırsanız memnun olurum
uyku apnesini bilmiyorum, gönderdikler mailde sağlık kriterleri var oraya bakın ya da hastaneyi arayıp sorun. boyun düzleşmesi bende de var ama şu ana kadar hiç sorulmadı.

uyku apnesini bilmiyorum, gönderdikler mailde sağlık kriterleri var oraya bakın ya da hastaneyi arayıp sorun. boyun düzleşmesi bende de var ama şu ana kadar hiç sorulmadı.
Dönüşünüz için teşekkür ederim Ben ingilizce sınavından kaldım maalesef gerekli şartlar neler bilemiyorum o yüzden size sorayım dedim sanırım siz henüz sağlık taramasından geçmediniz

Dönüşünüz için teşekkür ederim Ben ingilizce sınavından kaldım maalesef gerekli şartlar neler bilemiyorum o yüzden size sorayım dedim sanırım siz henüz sağlık taramasından geçmediniz
Ha siz testi sormuşsunuz pardon. Bana sadece solunum testi yapıldı, 5-10 dk sürmüştü. Bu testle uyku apnesi ölçülüyor mu hiç bilmiyorum. Uyku apnesi olanlara özel test mi yapıyolar bilmiyorum maalesef.

Ha siz testi sormuşsunuz pardon. Bana sadece solunum testi yapıldı, 5-10 dk sürmüştü. Bu testle uyku apnesi ölçülüyor mu hiç bilmiyorum. Uyku apnesi olanlara özel test mi yapıyolar bilmiyorum maalesef.
Bu arada şunu da ekleyeyim, problem olabilecek hastalıkları/bulguları olanlardan ekstra tahlil/test istiyorlar. Belki uyku apnesi bunlardan biridir. Bende olmadığı için testi yapılmamış olabilir.

Bana evraklarımı ilettikten 2 saat sonra dönüş geldi. Genel olarak da aynı gün içerinde genel olarak dönüş geliyor. Sağlık biriminin mail adresine tekrardan bir mail atmayı deneyin umarım kısa süre içerisinde dönüş alabilirsini. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Tahminimce önce 17'sinde eğitimleri başlayacak olanlara dönüş yapmaya çalışıyorlar. Benim eğitim tarihim 24 Şubat olarak gönderildi. 24 Şubat eğitim gözüküp muayene için tarih alan var mı, onu merak etmekteyim. Biraz endişe etmeye başladım dönüş olmayınca.

Arkadaşlar aktif başlık olduğu için sizlere sormak istiyorum. Ben dün mülakata girdim ve 2-3 gün içerisinde dönüş yapacaklarını söylediler. Saat 15.45'te girdim mülakata ama olumlu dönüş alan herkes ertesi günün sabahı ya da o gün içerisinde maillerini aldıklarını söylüyor. Sizler ne zaman aldınız?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.