Olumlulara mail ertesi gün gitmiş çünküaaa neden olumsuz düşünüyosun ki
Olumlulara mail ertesi gün gitmiş çünküaaa neden olumsuz düşünüyosun ki
bence o iş hiç belli olmaz. şüphelendiğin bir şey mi vardı? bir de sağlık mailini ne zaman aldın acaba ben 21inde kuruldan cıkıp referans maili aldım girdim hala bekliyorum adreste gelmediOlumlulara mail ertesi gün gitmiş çünkü![]()
Şüphelendiğim bir şey yok ama bilmiyorum hayırlısı olsun. Şimdi şöyle ki bana ref maili gelmedi adres maili geldi sadece. Bazılarına ikisi de gelmiş bazılarına ref maili gelmiş adres gelmemiş mesela. Neye göre olduğunu bilmiyorum. Önümüzdeki hafta için sağlık maili alırsınız diye düşünüyorum benbence o iş hiç belli olmaz. şüphelendiğin bir şey mi vardı? bir de sağlık mailini ne zaman aldın acaba ben 21inde kuruldan cıkıp ******** maili aldım girdim hala bekliyorum adreste gelmedi
bana da öyle geliyor 1 hafta falan bekleyenler olmuş sanırım hayırlısı olsun ama bence canınızı sıkmayın hiç belli olmaz bu durumlar inanın şüphelendiğiniz bir şey de çıkmadıysa hiçbir şey olmaz sonuçta sağlık raporu kısmında bir şey çıksaydı hastanede bilgisini alırdınız. içinizi ferah tutunŞüphelendiğim bir şey yok ama bilmiyorum hayırlısı olsun. Şimdi şöyle ki bana ref maili gelmedi adres maili geldi sadece. Bazılarına ikisi de gelmiş bazılarına ref maili gelmiş adres gelmemiş mesela. Neye göre olduğunu bilmiyorum. Önümüzdeki hafta için sağlık maili alırsınız diye düşünüyorum ben![]()
Teşekkür ederimbana da öyle geliyor 1 hafta falan bekleyenler olmuş sanırım hayırlısı olsun ama bence canınızı sıkmayın hiç belli olmaz bu durumlar inanın şüphelendiğiniz bir şey de çıkmadıysa hiçbir şey olmaz sonuçta sağlık raporu kısmında bir şey çıksaydı hastanede bilgisini alırdınız. içinizi ferah tutun
merhaba olumlu geldi mi acaba eğitim tarihi falanTeşekkür ederimek tetkik de istenmedi ama bakalım hayırlısı umarım olumlu haberlerle gelirsiniz siz de
![]()
Merhaba, bana olumsuz dönüş oldu maalesef. Size mail geldi mi peki?merhaba olumlu geldi mi acaba eğitim tarihi falan
hayır halen bekliyoruz bizde. elenmeniz için sebep neydi peki neden böyle oldu çok üzüldüm gerçektenMerhaba, bana olumsuz dönüş oldu maalesef. Size mail geldi mi peki?
Sebep sunulmuyor maalesef ki, ben de bilmiyorum. Sadece olumsuz geri dönüş yaptıklarını bildiren bir maildi. Ben de çok üzüldümhayır halen bekliyoruz bizde. elenmeniz için sebep neydi peki neden böyle oldu çok üzüldüm gerçekten
tahmin ettiğiniz bir şey de yoktu sanırım şimdi siz böyle diyince gerildimSebep sunulmuyor maalesef ki, ben de bilmiyorum. Sadece olumsuz geri dönüş yaptıklarını bildiren bir maildi. Ben de çok üzüldüm![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.