Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
bence o iş hiç belli olmaz. şüphelendiğin bir şey mi vardı? bir de sağlık mailini ne zaman aldın acaba ben 21inde kuruldan cıkıp ******** maili aldım girdim hala bekliyorum adreste gelmedi
Şüphelendiğim bir şey yok ama bilmiyorum hayırlısı olsun. Şimdi şöyle ki bana ref maili gelmedi adres maili geldi sadece. Bazılarına ikisi de gelmiş bazılarına ref maili gelmiş adres gelmemiş mesela. Neye göre olduğunu bilmiyorum. Önümüzdeki hafta için sağlık maili alırsınız diye düşünüyorum ben 😊

Şüphelendiğim bir şey yok ama bilmiyorum hayırlısı olsun. Şimdi şöyle ki bana ref maili gelmedi adres maili geldi sadece. Bazılarına ikisi de gelmiş bazılarına ref maili gelmiş adres gelmemiş mesela. Neye göre olduğunu bilmiyorum. Önümüzdeki hafta için sağlık maili alırsınız diye düşünüyorum ben 😊
bana da öyle geliyor 1 hafta falan bekleyenler olmuş sanırım hayırlısı olsun ama bence canınızı sıkmayın hiç belli olmaz bu durumlar inanın şüphelendiğiniz bir şey de çıkmadıysa hiçbir şey olmaz sonuçta sağlık raporu kısmında bir şey çıksaydı hastanede bilgisini alırdınız. içinizi ferah tutun

bana da öyle geliyor 1 hafta falan bekleyenler olmuş sanırım hayırlısı olsun ama bence canınızı sıkmayın hiç belli olmaz bu durumlar inanın şüphelendiğiniz bir şey de çıkmadıysa hiçbir şey olmaz sonuçta sağlık raporu kısmında bir şey çıksaydı hastanede bilgisini alırdınız. içinizi ferah tutun
Teşekkür ederim 😊 ek tetkik de istenmedi ama bakalım hayırlısı umarım olumlu haberlerle gelirsiniz siz de🌸

• Like
Tepkiler: meena

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.