Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Merhabalar, sağlık evrakları için bugün ben de mail aldım. Size bir sorum olacaktı. En son çalışılan yerden sağlık dosyası beyanı evrakını nasıl hallettiniz? Belge ıslak imzalı mı olmalı yoksa mail üzerinden belgeyi indirip çıktı alsam da olur mu? Teşekkürler.
Merhaba, nasıl yaptınız acaba eski iş yeri sağlık dosyasını acaba?

Merhaba iyi forumlar. Daha once aşamalardan geçmiş arkadaşlara bir sorum var, kabin ekibi ise alımında sağlık kontrolünden sonra bir sonraki aşamaya veyahut egitim tarihi belirlenmesine ne kadar süre sonra başlıyorlar? Şehir dışından geldiğim icin git gelimi ona göre ayarlamak istiyorum kısa süre içinde dönüş geliyorsa kalmami ayarlamak icin soruyorum teşekkürler
Merhabalar, sanırım eğitimlere başladınız tebrik ederim🎉 sormak istediğim bir şey vardı size. Doktorun e nabızda kontrol ettiği yer neresi oluyor? Ziyaretlerim ve reçetelerim kısmı mı sadece?

Öncelikle teşekkür ederim darısı başınıza olur umarım. Doktor sadece ilanlarınıza ve muayene geçmişinize göz gezdiriyor.

Öncelikle teşekkür ederim darısı başınıza olur umarım. Doktor sadece ilanlarınıza ve muayene geçmişinize göz gezdiriyor.
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 🌸 o zaman ilaç geçmişine ve muayene ziyaretlerine bakılıyor değil mi? almadığımız ilacı nasıl kanıtlayabiliriz peki biliyor musunuz?

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 🌸 o zaman ilaç geçmişine ve muayene ziyaretlerine bakılıyor değil mi? almadığımız ilacı nasıl kanıtlayabiliriz peki biliyor musunuz?
Son 1 yılda kullandığınız (satın aldığınız) ilaçlar edevlet üzerinden çıktı alarak dosyanıza koyuyorsunuz, o şekilde bakıyorlar. Ama yine de enabıza da bakıyorlar.

Son 1 yılda kullandığınız (satın aldığınız) ilaçlar edevlet üzerinden çıktı alarak dosyanıza koyuyorsunuz, o şekilde bakıyorlar. Ama yine de enabıza da bakıyorlar.
teşekkür ederim🌸 sizin sağlık aşamanız ne kadar sürdü acaba ve e nabızda son kaç yıla bakıyorlar acaba

teşekkür ederim🌸 sizin sağlık aşamanız ne kadar sürdü acaba ve e nabızda son kaç yıla bakıyorlar acaba
Shgm sağlık raporu hastaneye tahlil verdiğim gün çıkarıldı (yarım gün sürdü). Daha sonra işyeri hekimi görüşmesine gittim.( sağlık maili kurula girdikten sonra ref,adres için mail geldi bu maillerden 3 gün sonrasında ise sağlık evrak maili geldi ve 5 gün sonrasına hekim görüşmesi için tarih verildi. Hekim ile 15 dk maksimum görüşme olmuştur. Enabızda 2020 ye kadar indiğini hatırlıyorum. Bu görüşmeden 2 gün sonrasında da teklif aldım.

Shgm sağlık raporu hastaneye tahlil verdiğim gün çıkarıldı (yarım gün sürdü). Daha sonra işyeri hekimi görüşmesine gittim.( sağlık maili kurula girdikten sonra ref,adres için mail geldi bu maillerden 3 gün sonrasında ise sağlık evrak maili geldi ve 5 gün sonrasına hekim görüşmesi için tarih verildi. Hekim ile 15 dk maksimum görüşme olmuştur. Enabızda 2020 ye kadar indiğini hatırlıyorum. Bu görüşmeden 2 gün sonrasında da teklif aldım.
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için ve sizi de tebrik ederim 😊

• Like
Tepkiler: Holmesxd

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.