@Dreamcatcher ?çok teşekkür ediyorumumarım sağlık aşamasında herhangi bir sorun yaşamadan geçersiniz
@Dreamcatcher ?çok teşekkür ediyorumumarım sağlık aşamasında herhangi bir sorun yaşamadan geçersiniz
Selam bugün mr çektirdim pazartesi doktor rapor yazacak ve göndericem. Sonrasını göreceğiz. MR sonucumda kitlenin 1 cm’den bile küçük olduğu anlaşıldı yani küçülmüş diğer şeyler de iyileşmiş bakalım kabul edecekler mi göreceğiz umarım bir sıkıntı olmaz
çok sevindim adınıza umarım bir sorun çıkmazSelam bugün mr çektirdim pazartesi doktor rapor yazacak ve göndericem. Sonrasını göreceğiz. MR sonucumda kitlenin 1 cm’den bile küçük olduğu anlaşıldı yani küçülmüş diğer şeyler de iyileşmiş bakalım kabul edecekler mi göreceğiz umarım bir sıkıntı olmaz
@Dreamcatcher referans mailinde gelen ön sağlık formnunu nasıl doldurdunuz acaba çıktı alıp mı yoksa word üzerinden mi ve dizimizde bulunan kisti bu aşamada mı belirtmiştinizSelam bugün mr çektirdim pazartesi doktor rapor yazacak ve göndericem. Sonrasını göreceğiz. MR sonucumda kitlenin 1 cm’den bile küçük olduğu anlaşıldı yani küçülmüş diğer şeyler de iyileşmiş bakalım kabul edecekler mi göreceğiz umarım bir sıkıntı olmaz
Evet bu aşamada belirttim. Benign kısmını işaretleyerek. Önce çıktı aldım mavi kalem ile işaretleme yaptım ve kağıdı tarattım. Sonrasında gönderdim@Dreamcatcher referans mailinde gelen ön sağlık formnunu nasıl doldurdunuz acaba çıktı alıp mı yoksa word üzerinden mi ve dizimizde bulunan kisti bu aşamada mı belirtmiştiniz
ben biraz kararsız kaldım açıkçası çünkü doktor tanısı yok ve sadece mr raporunda bir kitle olduğu yazıyor hayırı işaretleyip açıklama kısmına yazmayı düşünüyorum ama eninde değilim tabiEvet bu aşamada belirttim. Benign kısmını işaretleyerek. Önce çıktı aldım mavi kalem ile işaretleme yaptım ve kağıdı tarattım. Sonrasında gönderdim
raporunuza geri dönüş yapıldı bu aradaEvet bu aşamada belirttim. Benign kısmını işaretleyerek. Önce çıktı aldım mavi kalem ile işaretleme yaptım ve kağıdı tarattım. Sonrasında gönderdim
Çok şükür bir sorun olmadı dönmüşlerraporunuza geri dönüş yapıldı bu arada
peki sizden bir belge istemişlerdi o belgeyi anlaşmalı oldukları hastaneden mi aldınız acaba sağlık raporu dışındaÇok şükür bir sorun olmadı dönmüşlerson mr sonucumu baz aldılar. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
çok sevindim gözünüz aydınÇok şükür bir sorun olmadı dönmüşlerson mr sonucumu baz aldılar. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.