Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Selam bugün mr çektirdim pazartesi doktor rapor yazacak ve göndericem. Sonrasını göreceğiz. MR sonucumda kitlenin 1 cm’den bile küçük olduğu anlaşıldı yani küçülmüş diğer şeyler de iyileşmiş bakalım kabul edecekler mi göreceğiz umarım bir sıkıntı olmaz
çok sevindim adınıza umarım bir sorun çıkmaz

Selam bugün mr çektirdim pazartesi doktor rapor yazacak ve göndericem. Sonrasını göreceğiz. MR sonucumda kitlenin 1 cm’den bile küçük olduğu anlaşıldı yani küçülmüş diğer şeyler de iyileşmiş bakalım kabul edecekler mi göreceğiz umarım bir sıkıntı olmaz
@Dreamcatcher referans mailinde gelen ön sağlık formnunu nasıl doldurdunuz acaba çıktı alıp mı yoksa word üzerinden mi ve dizimizde bulunan kisti bu aşamada mı belirtmiştiniz

Evet bu aşamada belirttim. Benign kısmını işaretleyerek. Önce çıktı aldım mavi kalem ile işaretleme yaptım ve kağıdı tarattım. Sonrasında gönderdim
ben biraz kararsız kaldım açıkçası çünkü doktor tanısı yok ve sadece mr raporunda bir kitle olduğu yazıyor hayırı işaretleyip açıklama kısmına yazmayı düşünüyorum ama eninde değilim tabi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.