Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhaba, 15 aralık’ta girdim 16 aralık’ta referans maili aldım. Hatta bir konuya da yazmıştım da bulamadım konuyu, onu yazdıktan 1 saat sonra ilginç bir şekilde geldi
anladım bende 15 inde girmiştim fakat her hangi bi mail almadım büyük ihtimalle olumsuz o zaman teşekkürler cevabınız için

peki ingilizce olan kısım şirket hakkında sorular mı oluyor
Günlük hayattan da sorular soruyorlar, mülakatta bahsettiğiniz şeylerle alakalı da. Her an her şey gelebiliyor. Mesela siz mülakatta bir şey dediyseniz onunla alakalı bir şey sorabilirler ki bana öyle yaptılar. Kullandığım bir terim vardı motivasyonumu anlatırken bu meslek ile alakalı, onunla alakalı soru sordu mesela. Mülakatı gerçekten tamamıyla siz yönetiyorsunuz mutlaka söylediğiniz şeylerin altını doldurarak söyleyin çünkü tamamen ne anlattığınıza göre ilerliyor mülakat. Söylediğiniz şeyle alakalı soru sorduklarında mutlaka cevaplayabiliyor ve bilgili olun siz söyledim diye devam etmeyin mutlaka dolu olsun söyledikleriniz ezbere ilerlemeyin ve SAKIN gülümsemeyi bırakmayın

• Like
Tepkiler: gunes
Günlük hayattan da sorular soruyorlar, mülakatta bahsettiğiniz şeylerle alakalı da. Her an her şey gelebiliyor. Mesela siz mülakatta bir şey dediyseniz onunla alakalı bir şey sorabilirler ki bana öyle yaptılar. Kullandığım bir terim vardı motivasyonumu anlatırken bu meslek ile alakalı, onunla alakalı soru sordu mesela. Mülakatı gerçekten tamamıyla siz yönetiyorsunuz mutlaka söylediğiniz şeylerin altını doldurarak söyleyin çünkü tamamen ne anlattığınıza göre ilerliyor mülakat. Söylediğiniz şeyle alakalı soru sorduklarında mutlaka cevaplayabiliyor ve bilgili olun siz söyledim diye devam etmeyin mutlaka dolu olsun söyledikleriniz ezbere ilerlemeyin ve SAKIN gülümsemeyi bırakmayın
çok teşekkür ediyorum 💐 umarım sağlık aşamasında herhangi bir sorun yaşamadan geçersiniz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.