Ben de ramp operasyon memurluğu mülakatına girdim ama hala olumlu olumsuz bir geri dönüş yapılmadı..
Mülakat nasıldı biraz deneyiminden bahseder misin? Birde bana operasyon destek memuru pozisyonu için mülakat daveti geldi ramp falan yazmıyor farklı mı bu iki pozisyon acaba?

Mülakat nasıldı biraz deneyiminden bahseder misin? Birde bana operasyon destek memuru pozisyonu için mülakat daveti geldi ramp falan yazmıyor farklı mı bu iki pozisyon acaba?
Operasyon destek memuru daha farklıdır büyük ihtimal. Benim iş tanımım Ramp Operasyon memuru diye geçiyor. Apronda ki ramp işçilerini organize edip sorumluluk alma işi. Mülakat gayet basitti, sadece işin altından kalkabileceğini yansıtman lazım. Çünkü alım yaparken tüm personelle ciddi yatırımlar yapıyorlar. Neredeyse 3-4 haftalık günde 8 saat süren bir eğitim süreci, bu süreç boyunca sigorta ve yemek gibi şeyleride karşılıyorlar. Çok dikkatli seçiyorlar bu yüzden. Ben mülakata girdikten yaklaşık 2 hafta sonra olumlu mesajı geldi.

Operasyon destek memuru daha farklıdır büyük ihtimal. Benim iş tanımım Ramp Operasyon memuru diye geçiyor. Apronda ki ramp işçilerini organize edip sorumluluk alma işi. Mülakat gayet basitti, sadece işin altından kalkabileceğini yansıtman lazım. Çünkü alım yaparken tüm personelle ciddi yatırımlar yapıyorlar. Neredeyse 3-4 haftalık günde 8 saat süren bir eğitim süreci, bu süreç boyunca sigorta ve yemek gibi şeyleride karşılıyorlar. Çok dikkatli seçiyorlar bu yüzden. Ben mülakata girdikten yaklaşık 2 hafta sonra olumlu mesajı geldi.
İngilizce mülakat oldu mu olduysa ne gibi sorular sordular ve ne kadar sürmüştür tahminen.Teşekkürler bilgiler için.

Arkadaşlar ramp operasyon destek memuru mülakatına girenlere olumlu yada olumsuz mesaj ne kadar zamanda geldi bende bugün girdim süreci merak ediyorum.Teşekkürler.

Pilotların konuştuğu ya da sorduğu sorular, yola çıkış için uçak hazır mı? Birisi için onu hatırladım, hem İngilizce hem de Türkçe soruldu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.