TGS Ramp Operasyon Memurluğu

• Konbuyu başlatan farukose
  • Başlangıç tarihi
F

farukose

HavaPersonel.Com
İyi akşamlar arkadaşlar. Yer hizmetlerinden olumsuz olanlara Ramp operasyon memurluğu için mülakat daveti gelmişti. Az önce başvurduğunuz pozisyon ilgili neticenizin olumsuz olduğu mesajı geldi fakat bu sonuç yer hizmetlerinin olumsuz mesajı mı yoksa Ramp operasyonunun mudur ?

A

aviationman

HavaPersonel.Com
YHM den olumsuz alınca iga dan mail mi gelmişti size

F

Ferhat

HavaPersonel.Com
İyi akşamlar arkadaşlar. Yer hizmetlerinden olumsuz olanlara Ramp operasyon memurluğu için mülakat daveti gelmişti. Az önce başvurduğunuz pozisyon ilgili neticenizin olumsuz olduğu mesajı geldi fakat bu sonuç yer hizmetlerinin olumsuz mesajı mı yoksa Ramp operasyonunun mudur ?
Gönderen kim

F

Ferhat

HavaPersonel.Com
Birde birkaç gün önceki yhm alımına başvurdun mu

E

Emrah67

HavaPersonel.Com
Aynı durum bendede var. Olumsuz mesajı hangisi için geldi emin değilim. Operasyon memurluğu için aradıklarımda size yhm için olumsuz mesajı geldi mi diye sormuşlardı. Bu mesajı yhm için operasyon memurluğu için mi emin olamadım

F

farukose

HavaPersonel.Com
F

farukose

HavaPersonel.Com
Aynı durum bendede var. Olumsuz mesajı hangisi için geldi emin değilim. Operasyon memurluğu için aradıklarımda size yhm için olumsuz mesajı geldi mi diye sormuşlardı. Bu mesajı yhm için operasyon memurluğu için mi emin olamadım
Evet keşke belirtselerdi yer hizmetleri veya ramp diye.

N

negzel

HavaPersonel.Com
O zaman başkalarına da gelmiş olması lazım olumsuz mesajı

E

Emrah67

HavaPersonel.Com
O zaman başkalarına da gelmiş olması lazım olumsuz mesajı
Ben bugün sordum olayı anlattım. Onlar da çok bilmiyolardı. Bu mesaj hangisi için diye sordum. İkisin için olabilir, ikisi içindir, başka bi şey olursa ararız gibi konuştular en son olumsuzdur o zaman dediler ama bildiklerinden konuşmadıkları belliydi

C

c4ya

HavaPersonel.Com
Ben bugün sordum olayı anlattım. Onlar da çok bilmiyolardı. Bu mesaj hangisi için diye sordum. İkisin için olabilir, ikisi içindir, başka bi şey olursa ararız gibi konuştular en son olumsuzdur o zaman dediler ama bildiklerinden konuşmadıkları belliydi
Ben de ramp operasyon memurluğu mülakatına girdim ama hala olumlu olumsuz bir geri dönüş yapılmadı..

N

negzel

HavaPersonel.Com
Yine de Allah yolumuzu açık etsin,
Maaş bilgisini verebilecek var mı acaba?

Konuyu okuyanlar;