İsimsis

Üye
17 Ocak 2025
16
7
0
Öncelikle selamunaleyküm dostlarım ben ramp işçisi olarak mülakata gittim ilk önce toplu olarak içeriye alıyorlar sizi iş tanıtımları yapılıyor sonra tek tek mülakata giriyorsunu ve şunu söyleyeyim ist yeni havalimanı için alıcaklarını söylediler çoğunlukla dövmesi olan arkadaşlar mülakata blle gitmesin hemen eliyorlar çünkü direk saw içinde belirtmenizi istediler anadolu yakasında oturanlar için ama öncelik iga istanbul havalimanı

Ramp için bu haberi bekleyen arkadaşlar çok vardı. Deneyimlerinizi paylaştığınız için onların adına teşekkür ederiz. Gayet açıklayıcı olmuş. İyi forumlar dileriz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Öncelikle selamunaleyküm dostlarım ben ramp işçisi olarak mülakata gittim ilk önce toplu olarak içeriye alıyorlar sizi iş tanıtımları yapılıyor sonra tek tek mülakata giriyorsunu ve şunu söyleyeyim ist yeni havalimanı için alıcaklarını söylediler çoğunlukla dövmesi olan arkadaşlar mülakata blle gitmesin hemen eliyorlar çünkü direk saw içinde belirtmenizi istediler anadolu yakasında oturanlar için ama öncelik iga istanbul havalimanı
Mülakat mesajı gelmeyenler var dönüş yapacaklar mı

hayırlı haberler alırsınız umarım peki maaşlar hakkında bir şeyler söylendi mi

Evet 35 bin ramp işçisi için 6 ay dolduktan sonra 3 ay da bir çift maaş işte sağlık sigortası mesai yaptığında 1.5 katı falan alıyorsun dedi birde önemli olan dövme söylemesen bile kolu kısa tişört giydiğinde belli olmayacak dediler varsa şimdi söylesin yoksa hiç başkasının hakkını girmesin dediler bende vardı söyledim elendim 😅 ama iş ağır yani şut altı uçak altı temizlik rahat anladığım kadarıyla. Birde torpilin olucak neden diye sorarsan biz orda beklerken içeriden kravatlı abilerimiz bir kaç kişiye yönlendirdi bile bir yerlere

Yani benim arkadaşlarımada gelmedi mesaj ama bana geldi herhalde sıralama var oyle ilerliyor şunu da dediler içeride lisedeki disiplin suçların bile gözüküyormuş apron kartı alabilmek için bakıyorlarmış e devletten bakmayın siz adli sizil kaydınızın olmadığına dedi adam beklememekten başka çare yok yani

Yani benim arkadaşlarımada gelmedi mesaj ama bana geldi herhalde sıralama var oyle ilerliyor şunu da dediler içeride lisedeki disiplin suçların bile gözüküyormuş apron kartı alabilmek için bakıyorlarmış e devletten bakmayın siz adli sizil kaydınızın olmadığına dedi adam beklememekten başka çare yok yani
Referansınız var mıydı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.