Evet 35 bin ramp işçisi için 6 ay dolduktan sonra 3 ay da bir çift maaş işte sağlık sigortası mesai yaptığında 1.5 katı falan alıyorsun dedi birde önemli olan dövme söylemesen bile kolu kısa tişört giydiğinde belli olmayacak dediler varsa şimdi söylesin yoksa hiç başkasının hakkını girmesin dediler bende vardı söyledim elendim 😅 ama iş ağır yani şut altı uçak altı temizlik rahat anladığım kadarıyla. Birde torpilin olucak neden diye sorarsan biz orda beklerken içeriden kravatlı abilerimiz bir kaç kişiye yönlendirdi bile bir yerlere
7 ay çalıştım temizlik en berbatı samimi söylüyorum

Merhaba smsle mülakata çağırma bitiş tarihi falan var mı yada olumlu olumsuz dönüş yapılacak mi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.