2 güne uzayabilir. Size iletilen davetiye mailinde bu belirtiliyor

Anladım genelde uzuyor sanırım o zaman peki Türk asıllı adayların şansının daha az olduğu söyleniyor bazı yerlerde ama doğru mu sizce ve katılım yoğun oluyor mu, ek olarak b2 düzey bir İngilizce nasıl kalıyor ortamda deneyimlenmiş biri olarak bu çok değerli de

Anladım genelde uzuyor sanırım o zaman peki Türk asıllı adayların şansının daha az olduğu söyleniyor bazı yerlerde ama doğru mu sizce ve katılım yoğun oluyor mu, ek olarak b2 düzey bir İngilizce nasıl kalıyor ortamda deneyimlenmiş biri olarak bu
Benim sürecim saat 8de başladı ve akşam 6-7 gibi bitti ama aday sayısı çok değildi yaklaşık 100 kişi vardı. Dolayısıyla İstanbul'da 2 güne uzayabilir. Buna hazırlık yapmanızda fayda var.

Türk adayların şansının az olduğu kısmına kesinlikle katılmıyorum. Öyle olsa neden 3 ayda bir burada işe alım etkinliği düzenlesinler? Doğru bir bakış açısı değil. Benim Türk aday arkadaşlarımda gördüğüm en büyük eksiklik İngilizce speaking seviyelerinin yetersiz olması ve özgüvenli konuşamamalarıydı. Bu şirketlerin en zirveyi hedeflemelerinin bir sebebi var ve bu yüzden de hizmet kalitesinde çıtayı çok yukarı koyuyorlar. Mülakatta kendisini özgüvenli ve akıcı bir İngilizce ile ifade edemeyen bir aday, Hindistan uçuşunda aksanlı konuşan memnuniyetsiz bir yolcu problemi ile nasıl başa çıkabilir? Sizin aday olarak soft skilleriniz ile İKyı doğru aday olduğunuza ikna etmeniz gerekiyor. Giyim kuşamınızdan vücut dilinize ve iletişim becerilerinize çok dikkat ediliyor. Maalesef Türk adaylar bu konuda özeleştiri yapmadığı gibi kabahati anlamsız yerlere bağlama konusunda çok hevesliler.

B2 İngilizce kesinlikle yeterli olacaktır ama speaking olarak da B2 olmanız gerekiyor. Otelde tüm gün kullanacağınız dil İngilizce ve herhangi bir konuda fikir belirtip üzerine detaylı konuşmalar yapabiliyor olmalısınız.

• Like
Tepkiler: admin ve gunes
Yani şöyle söyleyeyim bizden istedikleri belgelerden sadece CV ile ilgilendiler final mülakatına kadar. Finalden sonra tüm belgeleri kontrol ettiler. Ben henüz pasaportum yok ama çok kolay çıkarabilirim 1 hafta içinde elimde olur dedim. Tamam dediler. Zaten kabul alırsanız size halihazırdaki işinizden ayrılmanız ve hazırlanmanız için 15 gün kadar süre veriliyor o dönemde pasaportu çıkartıp bilgilerinizi şirkete verirsiniz. Onlar da vizenizi çıkartıp uçak biletinizi gönderiyor.
Hocam işe çağırma direkt mi oluyor? Temmuzun 4'ünde mezuniyetim var. Bir de diplomamı daha almadım bu ay mezun oluyorum. E devletten lise mezuniyet belgesi yeterli olur mu?
ve pasaport boyutunda fotoğrafta da sakalsız ve istenilen saç boyutunda mı olmalı?

Hocam işe çağırma direkt mi oluyor? Temmuzun 4'ünde mezuniyetim var. Bir de diplomamı daha almadım bu ay mezun oluyorum. E devletten lise mezuniyet belgesi yeterli olur mu?
ve pasaport boyutunda fotoğrafta da sakalsız ve istenilen saç boyutunda mı olmalı?
7 ila 15 gün arası bir süre veriyorlar mevcut işinizden ayrılma, hazırlık yapma vs gibi durumlar için. Qatar Airways lise mezuniyetini yeterli bulduğu için üniversite diploma sürecinizi beklerler mi emin değilim ama çok bir süre kalmamış anlayışlı olabilirler siz durumu açıklarsanız.

Fotoğraf elbette sakalsız ve kısa saçlı olmalı. Pasaport önemli bir belge ve yüzünüzü ayırt edici şekilde gösteren temiz bir fotoğraf olmalı.

7 ila 15 gün arası bir süre veriyorlar mevcut işinizden ayrılma, hazırlık yapma vs gibi durumlar için. Qatar Airways lise mezuniyetini yeterli bulduğu için üniversite diploma sürecinizi beklerler mi emin değilim ama çok bir süre kalmamış anlayışlı olabilirler siz durumu açıklarsanız.

Fotoğraf elbette sakalsız ve kısa saçlı olmalı. Pasaport önemli bir belge ve yüzünüzü ayırt edici şekilde gösteren temiz bir fotoğraf olmalı.
Pasaportum var benim ve sakallı foto var. o kısmı anlamadım.
Passport sized photoyu ne için istiyorlar?

Pasaportum var benim ve sakallı foto var. o kısmı anlamadım.
Passport sized photoyu ne için istiyorlar?
Tüm aşamaları geçerseniz evraklarınız onlarda kalıyor ve o fotoğrafla, belgelerle sizin işe giriş hazırlıklarınız yapılıyor, vizeniz çıkarılıyor, uçak biletiniz alınıyor. Gerekli olduğu için istiyorlar.

Benim de aynı gün Ama sizin saat kaçta acaba ve şehir dışından gelecekler için hazırlanabilecek bir yer olacak mı acaba bir bilginiz var mı veya dahil olduğunuz bir grup var mı
12 de saat bende farklı şehirden gelecem. Hiltonda bilmiyorum resepsiyona bırakırım çantamı. Hiçbir bilgi bulamadım tek yer burası bulduğum güncel bilgi olarak. Başka da bildiğim yok.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.