Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Merhaba, Concerta mı kullandınız ve cadetten elendiniz? Bende 2016’da kullanmıştım sınavlar çok olduğu için. Direkt eleniyor sanırım, biri kullanan tanıyorum yazmış ama.
concerta vb gibi kırmızı reçeteli ilaçların kullanılması elenme sebebi oluyor kokpitte

concerta vb gibi kırmızı reçeteli ilaçların kullanılması elenme sebebi oluyor kokpitte
Bu insiyatif alınan ya da doktorun tetkik istemesi vs şeklinde mi ilerliyor. Yoksa direkt mi eliyorlar. Doktora anlatma, durumu izah etmek vb. şeylerin etkili olma şansı var mı? Sonuçta olmayan bir hastalık ve tedavi tanısı sadece ilaç yazmak için, ki kesinlikle yanlış bir durum 9 yıl önce de olsa…

Benden 2015'teki 4 adet psikiyatri randevum için istendi herhangi tanım yok 2 adet ilaç satın almışım, 2018'de de 1 adet concerta kullanımı var üni sınavına hazırlık için almıştım. Bugün itibariyle 13 gün oldu mail yok.
Merhaba, dönüş aldınız mı olumlu veya olumsuz? Kokpit mi kabin miydi başvurunuz? Bir de sonuç nasıl oldu concertada?

Bu insiyatif alınan ya da doktorun tetkik istemesi vs şeklinde mi ilerliyor. Yoksa direkt mi eliyorlar. Doktora anlatma, durumu izah etmek vb. şeylerin etkili olma şansı var mı? Sonuçta olmayan bir hastalık ve tedavi tanısı sadece ilaç yazmak için, ki kesinlikle yanlış bir durum 9 yıl önce de olsa…
Tabiki yoruma dayalı konuşuyoruz fakat concerta ve Ritalin kullanımı doğrudan elenmeyle sonuçlanıyor kabinde de aynı şey geçerli hoca kurula sevk ettim diyor kurulda da heyet kararıyla eleme gerçekleşiyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.