Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Tabiki yoruma dayalı konuşuyoruz fakat concerta ve Ritalin kullanımı doğrudan elenmeyle sonuçlanıyor kabinde de aynı şey geçerli hoca kurula sevk ettim diyor kurulda da heyet kararıyla eleme gerçekleşiyor
Mesela ben ilaç almıştım, fakat tanıyı değiştirmek için başvuruda bulundum doktora, kendisi kabul etti. Tanı kısmı değişirse sadece boşa ilaç yazılmış olarak değerlendirilecek e-nabızda. Bu durumda Dehb vs tarzında bir bozukluk bulunmuyor. Bu durum %99,9 ret olsa da ihtimal bırakabilir mi? Ne yazık ki geri dönüşler çok az olduğu için size soruyorum :)

Mesela ben ilaç almıştım, fakat tanıyı değiştirmek için başvuruda bulundum doktora, kendisi kabul etti. Tanı kısmı değişirse sadece boşa ilaç yazılmış olarak değerlendirilecek e-nabızda. Bu durumda Dehb vs tarzında bir bozukluk bulunmuyor. Bu durum %99,9 ret olsa da ihtimal bırakabilir mi? Ne yazık ki geri dönüşler çok az olduğu için size soruyorum :)
doktorun ben bunu sehven yazdım demesi lazım Öyle de bir ihtimal Çünkü iş yeri hekimleri böyle ilaçlara asla olumlu bakmıyorlar FAA listesinde de Kullanım uygun değildir olarak geçiyor

Forum’daki arama kısmına concerta diye yazarsanız göreceksiniz pek çok böyle durum var size de yol gösterici olur burada iyi veya kötü yorum yapsak dahi bu işin sonu iş yeri hekimlerinde bitiyor işin en güzel kısmı süreci denemek

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.