Pozisyon veya İlan Adı
NSC
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
alimlari komple kapatmis iptal edecek olsalar muhtemelen son bekleyenlere de olumsuz donerlerdi.
bizi almak icin mi bekletiyorlar planlama mi aksadi yoksa 2 3 ay sonra ret almak icin mi bekliyoruz hicbir fikrim yok

• Like
Tepkiler: Cadetyolundaa
alimlari komple kapatmis iptal edecek olsalar muhtemelen son bekleyenlere de olumsuz donerlerdi.
bizi almak icin mi bekletiyorlar planlama mi aksadi yoksa 2 3 ay sonra ret almak icin mi bekliyoruz hicbir fikrim yok
Dönüş almayan bi 3’müz kaldık hocam galiba ☺️ Pegasus Cadette kurula girmeden 1 gün önce süreç iptal oldu, Thy’ de Şubat ayında kurulu geçip sağlıktan elendim, Pegasus Teknik içinde mülakat planlaması yapılması için Kasım 2025 ten beri beklemedeyim daha neler olacak bakalım. Geçenlerde olumsuz alan bir tanıdık “son 1-2 grup kaldı belirli kriterler var onları değerlendiriyoruz onlara da olumsuz gönderelim mi göndermeyelim mi diye düşünüyoruz” gibisinden bir şey söylemiş İK çalışanı. Yani neyi değerlendiriyorsun 1 yılı geçti ki elenenler arasında her şeyi 4-4 lük olan tanıdıklarım vardı. Ek olarak yeni hangar oluyor savaş durumu netleşirse ihtiyaç var tekrar alım yapacağız gibisinden de konuşma yapmış.

*Küresel ölçekte yaşanan gelişmeler.....* şeklinde başlayan maili alan da var almayan da var. Şahsen bana bu mail gelmedi herhangi bir olumsuz mail de gelmedi.
Nedir düşünceniz?

Dönüş almayan bi 3’müz kaldık hocam galiba ☺️ Pegasus Cadette kurula girmeden 1 gün önce süreç iptal oldu, Thy’ de Şubat ayında kurulu geçip sağlıktan elendim, Pegasus Teknik içinde mülakat planlaması yapılması için Kasım 2025 ten beri beklemedeyim daha neler olacak bakalım. Geçenlerde olumsuz alan bir tanıdık “son 1-2 grup kaldı belirli kriterler var onları değerlendiriyoruz onlara da olumsuz gönderelim mi göndermeyelim mi diye düşünüyoruz” gibisinden bir şey söylemiş İK çalışanı. Yani neyi değerlendiriyorsun 1 yılı geçti ki elenenler arasında her şeyi 4-4 lük olan tanıdıklarım vardı. Ek olarak yeni hangar oluyor savaş durumu netleşirse ihtiyaç var tekrar alım yapacağız gibisinden de konuşma yapmış.
Dediğin gibi bilgimiz olmayanları da katsak 10 kişi taş çatlasın 15 kişi kaldık. Ben kendim açımdan elimden geleni yaptım modülleri tamamladım dil belgemi aldım. İk çalışanının bir şey göndermesi çok saçma bence sen notunu alır yetkili kişilere gönderir onlar karar verir senin keyfine göre gönderilmesi çok saçma. Neyse bu savaşında biteceği yok pandemi de bize vurdu savaşta umarım bayramdan sonra hayırlı haberler alırız da biter şu belirsizlik.

• Like
*Küresel ölçekte yaşanan gelişmeler.....* şeklinde başlayan maili alan da var almayan da var. Şahsen bana bu mail gelmedi herhangi bir olumsuz mail de gelmedi.
Nedir düşünceniz?
Son 1 grupluk eleman kaldı tahminimce bu da 10 15 kişi kadar alırlarsa bayramdan sonra alırlar içeriden de duyum alamıyoruz bilgi edinemiyoruz. Umutla bekliyorum ama her geçen gün ümidimi kaybediyorum

• Like
Nedir düşünceniz?
Bu mail cadet için birçok kişiye Nisan son haftası gelmişti, bana o an gelmemişti bir umut dedim ama 3 hafta sonra gönderildi bu mail. Fakat bende ncs ilanı için bu maili almadım. Ama her an atabilirler yani umudum kalmadı artık benimde.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.